Mes turime 286 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1252
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17453
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93483
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Paramą vaikams rinks mindami dviračius

2017 m. rugpjūčio 12 d., šeštadienis Nr.57 (1686)

332 kilometrai – tokį atstumą telekomunikacijų grupės „Tele2“ vadovai pasiryžę įveikti per 3 dienas, kad surinktų lėšų „SOS Vaikų kaimuose“ gyvenantiems vaikams. Rugpjūčio 21 – 23 dienomis jie leisis į labdaringą dviračių maratoną nuo Rygos iki Vilniaus.

 

1 balsas – 50 euro centų labdarai

Dviračių varžybose dėl pergalės rungsis dešimt aukščiausio rango “Tele2” vadovų, kuriems teks numinti 332 kilometrus.

Pinigai vaikams bus renkami labai paprastai. Maratono organizatoriai kviečia palaikyti dviratininkus ir balsuoti už juos internete. Už kiekvieną, nesvarbu kuriam dalyviui, atiduotą balsą „Tele2“ paaukos po 0,5 euro organizacijai „SOS vaikų kaimai“ Lietuvoje ir Latvijoje. Balsuojančiam žmogui tai nieko nekainuoja.

Už savo pasirinktą lenktynininką kiekvienas norintis gali balsuoti iki varžybų ir jų metu. „Tele2“ po 0,5 euro skirs už kiekvieną balsą, nepriklausomai nuo to, kuris vadovas laimės.

 

Prisimins Baltijos kelią

Būsimieji dalyviai lenktynėms pradėjo ruoštis dar vasaros pradžioje. Kai kurie iš jų yra patyrę dviratininkai, bet kiti nesėdėjo ant dviračio jau daug metų. Labdaringas varžybas laimės tas, kuris per tris dienas greičiausiai įveiks distancijos atkarpas.

„Tele2” grupės vadovai startuos rugpjūčio 21 dieną Rygoje. Jų maršrutas drieksis vingiuotais ir kalnuotais keliais, per įvairius Latvijos ir Lietuvos miestus bei miestelius. Mūsų šalyje dviratininkai pravažiuos Kupiškį, Anykščius, Molėtus, o Vilniuje finišuos rugpjūčio 23 dieną – Baltijos kelio minėjimo dieną.

„Baltijos šalys „Tele2” grupei yra labai svarbios. Norime tai pabrėžti ir padėkoti mūsų klientams ir darbuotojams, o Baltijos kelio metinės yra puiki proga tai padaryti, kartu padedant tiems, kam mūsų pagalbos reikia labiausiai“, – teigia „Tele2“ grupės prezidentė Allison Kirkby. Ji pati – didelė dviračių entuziastė, praeityje numynusi nuo Nikaragvos iki Panamos bei nuo Vietnamo iki Kambodžos.

 

Padeda šimtams vaikų

Pedalus minančius vadovus bus galima pamatyti ne tik gyvai kelyje. Šiuolaikinių technologijų dėka, jų kelionę bus galima sekti internete, puslapyje www.tele2.com/biketour.

Jau dabar šioje svetainėje galima sužinoti, kaip jiems sekasi treniruotis, kokiomis nuotaikomis jie gyvena prieš varžybas, o taip pat ir balsuoti, taip prisidedant prie paramos „SOS Vaikų kaimo“ gyventojams.

Nuo 1991 metų Lietuvoje gyvuojanti organizacija „SOS vaikų kaimas“ globoja vaikus, padeda socialinės rizikos šeimoms. Šiuo metu „SOS vaikų kaime“ Vilniuje auga daugiau kaip šimtas be tėvų globos likusių mažylių. Lietuvoje veikia dar keturi šios organizacijos padaliniai ir dienos centrai, kurių darbuotojai teikia pagalbą beveik daugiau kaip 300 šeimų ir rūpinasi beveik šešiais šimtais juose augančių vaikų.
 

 
Reklaminis skydelis