Mes turime 157 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3896
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17895
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:65221
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Parengti kompleksinio Švenčionėlių m. daugiabučių gyvenamųjų namų kvartalo tarp Žemutinės ir Žilvičių gatvių sutvarkymo projektiniai pasiūlymai

2017 m. kovo 4 d., šeštadienis, Nr.17 (1646)

Viešas susirinkimas vyks 2017 m. kovo 10 d. 16 val.Švenčionėlių seniūnijos patalpose (Švenčionių g. 3, Švenčionėliai, Švenčionių r. sav.).

Projektiniuose pasiūlymuose planuojami atlikti darbai daugiausia tie patys, kaip ir buvo numatyta 2015 metų pabaigoje parengtame kiemų rekonstrukcijos pirminiame variante. Skirtumas tik tas, kad dabar nekalbama apie dalies automobilių stovėjimo aikštelių iškėlimą iš ankštesnių kiemų teritorijos į kvartalo pakraščiuose esančias tam tinkamas erdves, kad kiemuose būtų švaresnis oras ir daugiau vietos poilsio zonoms ir vaikų žaidimų aikštelėms.

Daugiabučių namų kiemuose numatoma rekonstruoti asfalto dangas turinčius privažiavimus, automobilių stovėjimo aikšteles ir šaligatvius, įrengti vaikų žaidimo aikšteles, išmintų takų vietoje - betoninėmis trinkelėmis grįstus takus. Projektuojami gatvės apšvietimo tinklai, lietaus nuotekų tinklai.

Su projekto sprendiniais galima susipažinti:

Švenčionių rajono savivaldybės administracijos tinklalapyje www.svencionys.lt

Švenčionėlių seniūnijos patalpose (Švenčionių g. 3, Švenčionėliai, Švenčionių r. sav.), darbo dienomis nuo 8 val. iki 12 val. ir nuo 12 val. 45 min. iki 17 val.

Kontaktinis asmuo - Vietinio ūkio skyriaus vyriausiasis specialistas Grigorijus Avinas, tel. (8 387) 66 638, el. p. grigorijus.avinas@svencionys.lt

Pasiūlymus dėl projekto „Kompleksinis Švenčionėlių m. daugiabučių gyvenamųjų namų kvartalo tarp Žemutinės ir Žilvičių gatvių sutvarkymas“ projektinių sprendinių galima teikti el. p. r.juodka@atamis.lt; info@atamis.lt; faksu (8 5) 203 12 80, adresu: UAB „Atamis“, Žirmūnų g. 139, 09120 Vilnius, iki viešo susirinkimo ir jo metu.

Mūsų inf.