Mes turime 395 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2756
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18957
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94987
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kaip registruoti bandomis laikomus ūkinius gyvūnus

2017 m. kovo 4 d., šeštadienis, Nr.17 (1646)

Kiekvienas ūkinių gyvūnų laikytojas privalo ženklinti, registruoti savo laikomus ūkinius gyvūnus ir tvarkyti jų apskaitą.

Duomenis apie bandomis registruotus ūkinius gyvūnus, o tai būtų bičių šeimos, įvairūs paukščiai, triušiai ir kiti gyvūnai, neregistruoti individualiais numeriais, laikytojas turi registruoti ne rečiau kaip du kartus per metus, kiekvieno pusmečio sausio ir liepos mėnesį ir prieš teikdamas paraišką gauti valstybės pagalbą. Duomenys apie bandomis registruotus ūkinius gyvūnus galioja tik einamaisiais kalendoriniais metais. Skirtinguose rajonuose laikomus tik bandomis registruojamus ūkinius gyvūnus laikytojas gali registruoti viename iš bandų laikymo vietų Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos teritorinių skyrių. Visus laikytojus, kurie laiko mano minėtus ūkinius gyvūnus maloniai kviečiu ir raginu kreiptis į privačius veterinarijos gydytojus arba Švenčionių valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą dėl duomenų įregistravimo.

Česlava VEIKUTIENĖ

Vyr. vet. gydytoja-inspektorė

 
Reklaminis skydelis