Mes turime 341 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4515
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20716
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96746
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Skaitytojo laiškas. Kalėdiniame rytmetyje – nuoširdus ir šiltas bendravimas

2016 m. gruodžio 23 d., penktadienis Nr.96 (1629)

Šitą laišką mane paskatino parašyti mano nuostabiai praleistas penktadienio rytas. Taigi, penktadienio rytą teko dalyvauti savo krikštasūnio kalėdiniame rytmetyje, kuris vyko gražiai papuoštoje salėje Pabradės lopšelyje-daželyje „Varpelis“. Einant į rytmetį mane lydėjo gera nuotaika, akį džiugino ir darželio kiemas, kuriame tarp pusnių puikavosi aikštelių pavėsinės ir nauji žaidimo įrengimai.

Vaikų šventę apgaubė magiškai skaidri aura. Mažiukai smagiai linksminosi su Kalėdų Seneliu, o tėveliai žavėjosi savo atžalomis. Visus susirinkusius puošė šypsenos ir laimės kibirkštėlės akyse.

Kadangi mes gyvename mažame miestelyje, kur visi daugiau ar mažiau pažįstami, tai užėjus į vidų sutikau daug pažįstamų tėvelių ir darželio darbuotojų. Svetingai sutiko ir bendravo su svečias l.e direktoriaus pareigas Alicija ir muzikos vadovė Jelena. Tarp darželio darbuotojų sutikau savo buvusia kolegę, ji mane pakvietė po šventės parodyti savo grupę, kuri nesenai atidaryta. Labai pradžiugino naujos grupės jaukumas ir šiluma. „Pasisvečiavus“ naujoje grupėje prisiprašiau žvilgtelti ir krikštasūnio grupę. Jo grupė nors ir be remonto, bet mane sužavėjo grupėje vyraujanti atmosfera. Vaikučiai sėdėjo „prilipę“ prie auklėtojos ir auklytės ir susidomėję klausėsi auklėtojos pasakojimų. Grupėje žibėjo kalėdinė eglutė ir kalėdiniai papuošimai, kvepėjo karameliniais saldainiais.

Džiugina, kad mūsų darželis klesti ir kad ne už ilgo mano sūnelis lankys šį darželį. Norėčiau padėkoti darželio darbuotojams už malonius įspūdžius ir palinkėti „Varpeliui“ tolesnio klestėjimo!

Su artėjančiomis šv. Kalėdomis ir Naujaisiais metais!

Virginija

 
Reklaminis skydelis