Mes turime 279 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4512
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23056
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:70382
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Meras pražiopsojo eglutės įžiebimą

2016 m. gruodžio 23 d., penktadienis Nr.96 (1629)

Regis, kalėdinės eglutės įžiebimui Švenčionėliuose rajono valdžia atidavė viską geriausią – profesionalaus „Raganiukės“ teatro pasirodymą, ugnies šou programą, vilniečius, kaip ir pats meras, renginio vedėjus. Rajono valdžiai neįtinka ne tik vietiniai statybininkai, maitinimo įmonės, nebereikia ir vietinių kultūriečių renginių vedėjų, nors jie laimi respublikinius konkursus, kviečiami vesti šventes ne mūsų rajone.

Belaukdami eglutės įžiebimo ir skaitydami skelbimą, žmonės juokavo, kad gal ir rajono centrą perkels į Švenčionėlius. Juk čia liberalų, t. y., dabartinės valdžios, citadelė. Gaila, tik kad žadėtų darbo vietų nuo to nedaugėja.

Eglutės įžiebimo šventė iš tikrųjų buvo tokia, kokios Švenčionys nematė. Tik visa bėda, kad meras Rimantas Klipčius prarado progą pasipuikuoti, nes pražiopsojo eglutės įžiebimą. Kalėdų Senelis net kelis kartus kvietė merą įžiebti eglutę, bet jis taip ir nepasirodė, tad eglutę įžiebė vienas Kalėdų Senelis.

Vėliau atsirado ir meras, tarė sveikinimo žodį. Kalbama, kad po eglutės įžiebimo valdžios ir jo aplinkos žmonės ruošėsi švęsti. Ar tik ne šie rūpesčiai ir pakišo koją merui laiku pasirodyti įspūdingiausiame eglutės įžiebime ir įžiebti ją?

Mūsų inf.