Mes turime 258 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:741
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19285
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:66611
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Interjero dekoravimo idėjų – į Pašaminę

2016 m. gruodžio 14 d., trečiadienis Nr.94 (1627)

Metams baigiantis ir artėjant Kalėdoms ir Naujiesiems Metams laikas neretai lekia tokiais šuoliais tarsi nirtus laukinis žirgas... Metams baigiantis reikia užbaigti daug darbų, suvesti rezultatus, apgalvoti šventinį stalą, pasipuošti namus, biurus, mielomis dovanomis pradžiuginti kolegas, artimuosius ir draugus. Tačiau kartais tų idėjų ir pristinga.

Tokią situaciją išspręsti padėtų apsilankymas Pašaminės kaimo klube skyriuje, kur eksponuojama kalėdinių dekoracijų, kompozicijų, suvenyrų ir atvirukų paroda. Visas šis grožis sukurtas Pašaminės kaimo moterų darbščiųjų rankų būrelio „Bitutės“ dalyvių kartu su klubo vedėja Dale Basiūniene. Iš įvairiausių gamtos dovanų, buityje naudojamų medžiagų ir nesudėtingų priemonių sukurta labai daug gražių ir šiluma dvelkiančių dalykų. Ilgais ir tamsiais vakarais kaimo klube susirinkusios moterys nuoširdžiai kūrė šiuos dailius darbelius, piešė, dėliojo, mokėsi viena iš kitos, ieškojo floristų, dailininkų patarimų. O dabar tikrai yra kuo pradžiuginti akis ir širdis.

Pašaminės kaimo klube veikia ir šiuos kraštus pamėgusios dailininkės Irenos Meištaitės akvarelių paroda. Dailininkės paveiksluose pastelinėm spalvom išsilieja įvairiausios gėlės, kurios sušildo visus žvarbiomis dienomis čia užsukusius.

Mūsų inf.