Mes turime 358 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1785
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17986
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94016
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nori naujo išmaniojo? Mes tau jį padovanosime

2016 m. lapkričio 12 d., šeštadienis Nr.84 (1617)

Svarstai, kad atėjo metas įsigyti naują išmanųjį, bet vis atidėlioji? Nedelsk nei minutės, nes kito tokio pasiūlymo gali tekti laukti labai ilgai. Ateik į „Tele2“ saloną, pasirink neribotų pokalbių planą „Visi“ ir vieną iš trijų interneto duomenų paketą pagal savo naršymo įpročius, o mes tau padovanosime naują išmanųjį pagal tavo pasirinktą interneto planą.

Skamba neįtikėtinai, tačiau tai tiesa. Pasirašęs 24 mėn. sutartį ir pasirinkęs planą „Visi“ su tau reikalingu 3 GB, 5 GB arba 10 GB interneto kiekiu gausi naują telefoną. Telefonas bus visiškai nemokamas, jo modelis priklausys nuo pasirinkto duomenų paketo. Renkantis 3 GB gausi „Huawei“ arba „Just5 Freedom“, 5 GB – „Coolpad“, o pasirinkęs 10 GB dovanų gausi „Samsung“ išmanųjį.

 

Kaip išsirinkti, kiek interneto reikės?

Mokėjimo planas „Visi“ suteikia galimybę pasirinkti skirtingą interneto kiekį, todėl kiekvienas gali rinktis pagal savo naršymo įpročius.

Populiariausias pasirinkimas – 3 GB, kurių užteks ir bendravimui su artimaisiais, ir naujienoms bei elektroniniam paštui.

Mėgsti siųsti interneto turinį ir esi aktyvus vartotojas? Tuomet geriau rinkis 5 GB, kad galėtum nevaržomai bendrauti ir naršyti internete.

Esi užkietėjęs interneto vartotojas, kuris tau reikalingas ne tik kasdienėms paslaugoms, bet ir „Youtube“ turiniui ar filmams? Tuomet rinkis 10 GB interneto, kurių užteks tavo naršymo įpročiams.

 

Kokį telefoną galiu rinktis?

Pasirinkus pasiūlymą, kurį sudaro planas „Visi“ ir 3 GB interneto už 9 Eur/mėn. galėsi naujutėlaitį „Huawei Y3 II“ arba „Just5 Freedom“.

„Huawei Y3 II“– 4,5 colio įstrižainės ekranas, patogus valdymas ir net 8 GB vidinė telefono atmintis, kurioje tilps begalė nuotraukų ir kito tau svarbaus turinio.

„Just5 Freedom“ yra telefonas, kuris labiausiai patiks mėgstantiems išsiskirti, nes galima pasirinkti iš tokių telefono spalvų, kaip geltona, rožinė, violetinė ar žalia, bei tradicinė juoda. Telefonas itin patogus, talpi 2800 mAh baterija bei galimybė vienu metu naudoti 2 SIM korteles.

Norintys daugiau interneto ir pasirinkę planą „Visi“ + 5 GB interneto už 11 Eur/mėn. gaus „Coolpad Modena 2“. Stilingas dizainas, taigi telefonas gali tapti puikiu kasdieniu aksesuaru, didelis 5,5 colių ekranas užtikrina puikų vaizdą. Telefono ekrano stiklas yra atsparus pirštų antspaudams.

O pasirinkus planą „Visi“ + 10 GB interneto už 13 Eur/mėn. gali pasiimti lietuvių labiausiai vertinamo ir mėgstamo gamintojo „Samsung“ išmanųjį. „Samsung J3 2016“ pasižymi talpia baterija, geros kokybės foto kamera ir dideliu ekranu. Viskas, ko reikia, geram telefonui, kurį gausi dovanų.

Perkant išmaniuosius telefonus įstatymų tvarka taikomas valstybės nustatytas atminties laikmenos mokestis.

Gero pasiūlymo neverta atsisakyti, todėl skubėk į artimiausią „Tele2“ saloną ir pasinaudok akcija, nes telefonų skaičius ribotas.

 
Reklaminis skydelis