Mes turime 258 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1457
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20001
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:67327
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švente pasipuikavo, o atsiskaityti vengia

2016 m. spalio 15 d., šeštadienis Nr.77 (1610)

UAB „Muzikos turas“, Švenčionėlių miesto šventėje teikęs scenos, garso, apšvietimo bei papildomas garso ir elektros generatoriaus nuomos paslaugas, iki šiol negali iš savivaldybės išreikalauti apmokėjimo už paslaugas.

Vieniems Švenčionėlių miesto šventė buvo „nepakartojama“, ypač „rouzės“ (čia skonio reikalas), kiti matė daugiau. Kaip vienas šventės dalyvis po to rašė, rajono valdžia, uždraudusi šventės metu prekiauti alkoholiu visame mieste, pati kilnojo taures terasoje tikrai ne su vandeniu, o paskui šoko basomis. O tada nutiko įvykis – 22 val. dingo elektra. Ir nutik tu man taip, kad blaivioje šventėje kažkas girtas nutraukė generatoriaus kabelį! Kaip tvirtina niekaip neatgaunanti iš savivaldybės pinigų UAB „Muzikos turas“, Švenčionių rajono savivaldybė neužtikrino elektros generatoriaus apsaugos, nenustatyti neblaivūs asmenys nutraukė elektros generatoriaus įžeminimo kabelį. Dėl to suveikė elektros nuotėkio relė, įmontuota UAB „Muzikos turas“ garso įrangos paskirstymo dėžėje.

Šventės garsintojas per 15 minučių suorganizavo AB „ESO“ rezervinį generatorių, į kurį buvo perjungta garso sistemos paskirstymo dėžė ir koncertas vyko toliau.

Čia reikėtų trumpam stabtelėti. Kas tie „nenustatyti girti asmenys“, kurie nutraukė generatoriaus kabelį, ir iš kur jie? Liaudis visame mieste negalėjo alkoholio nusipirkti. Be to, varguoliai net išgėrę nesitrainioja organizatorių teritorijoje, kur yra įranga, kabeliai.

Dėl savivaldybės nesugebėjimo užtikrinti tvarką ir dėl girtų asmenų kaltės patyrusi problemų įgarsinimo firma, net sutikusi pamažinti kainą, neatgauna iš savivaldybės užmokesčio. Firma davė terminą – atsiskaityti iki spalio 17 d., įspėjusi, kad bet kokios pretenzijos atbuline tvarka bus traktuojamos kaip dokumentų klastojimas.

Mūsų inf., dėkojame pasidalinusiems informacija