Mes turime 314 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5023
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15210
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91240
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Ruduo - laikas atsinaujinti ir gyventi kokybiškiau

2016 m. rugpjūčio 24 d., trečiadienis Nr.62(1595)

Mokslo metų pradžia net ir seniai mokyklą baigusiems žmonėms kelią norą imtis naujų idėjų ir gyventi kokybiškiau. Todėl tai – geriausias laikas atsinaujinti, nes „Teo“ savo klientams dabar siūlo itin spartų internetą ir populiarų „Asus“ kompiuterį už 5 eurų mėnesinį mokestį, o „Omnitel“ – išmaniuosius įrenginius be pradinio įmokos.

„Prieš mokslo metų pradžią žmonės turi papildomų rūpesčių ir išlaidų. Tačiau su stipresniu „Teo“ internetu ir kompiuteriu už vos 5 eurus per mėnesį kibti į naujus darbus nebus jokių kliūčių“, – sako Norbertas Žioba, „Teo“ ir „Omnitel“ privačių klientų vadovas.

Spartus internetas gerina gyvenimo kokybę, padeda taupyti laiką ir įgyti žinių. Itin spartus „Teo“ šviesolaidinis ar „Omnitel“ 4G mobilusis ryšys leidžia ne tik stebėti didelės raiškos sporto transliacijas ar akimirksniu atsisiųsti norimus failus. Tai – tik maža dalis galimybių, nes internetas visų pirma yra priemonė mokytis ir tobulėti bet kurio amžiaus žmonėms.   

„Sporto klubą dabar galima pakeisti treniruotėmis namuose stebint profesionalių trenerių vaizdo įrašus, per kompiuterį galima pradėti mokytis bet kokios pasaulio kalbos, groti gitara, programuoti, kurti šukuosenas ir begalę kitų dalykų, kuriems kažkada galbūt pritrūko laiko,“ – kalbėjo N. Žioba.

Įgyvendinti naujas idėjas lengviau turint spartų internetą ir kompiuterį. Todėl dabar geras metas pasinaudoti galimybe ir kartu su „Teo“ interneto planu „Optimalus šviesolaidis plius“ vos už 5 eurų mėnesinę įmoką įsigyti „Asus“ kompiuterį. Siūlomas „Asus E402SA“ modelis šiuo metu yra vienas populiariausių. Tai modernaus dizaino kompiuteris su itin didelės HD raiškos 14 colių ekrano įstrižaine bei originalia„Windows 10“ operacine sistema. Šis universalus nešiojamas kompiuteris puikiai tinka moksleiviams bei studentams atlikti namų užduotis.

Kartu su kompiuteriu užsisakę interneto planą „Optimalus šviesolaidis plius“, klientai galės naudotis iki 300 Mb/s siekiančia sparta Lietuvoje ir į užsienį. Kartu su šiuo planu „Teo“ nemokamai suteikia 300 GB duomenų saugyklą internete, antivirusinę programą nuo kibernetinių kenkėjų ir patogią belaidžio interneto (Wi-Fi) prieigą. Norintiems dar daugiau galimybių, „Teo“ siūlo dar galingesnį planą, kuris užtikrina net iki 600 Mb/s spartą.

Tiems, kam reikia dar daugiau mobilumo ir oficialiais RRT duomenimis sparčiausio 4G ryšio Lietuvoje, dabar yra puikus metas „Omnitel“ salonuose atsinaujinti išmanųjį telefoną arba įsigyti planšetinį kompiuterį. Jų kainos prasideda nuo 0 eurų per mėnesį.

„Mūsų klientai labai teigiamai vertina galimybę už telefonus atsiskaityti dalimis ir nemokėti visos sumos iš karto. Be to, kartu su telefonu užsisakius mokėjimo planą, jie gauna dar daugiau privalumų,“ – sako N. Žioba.

Šiuo metu pasirinkus mėnesinį mokėjimo planą ir sudarius 24 mėnesių sutartį, telefonus „Samsung Galaxy J3 (2016)“, „Huawei P8 Lite“, „Huawei Y6“, „Huawei Y3“ „Coolpad Pro S“ bei planšetę „Samsung Galaxy Tab A (2016)“ „Omnitel“ galima įsigyti už 0 eurų mėnesinį mokestį.

 
Reklaminis skydelis