Mes turime 280 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:6583
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28470
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:72453
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Seną lėtą internetą namuose pakeis greitas „Tele2“ 4G mobilusis internetas už gerą kainą

2016 m. gegužės 25 d., trečiadienis, Nr.38 (1571)

Lietuvoje yra daug vietų, kuriose vis dar naudojamas senas lėtas laidinis internetas. Už tokį internetą vartotojai dažnai permoka, nors jis gali būti net iki 25 kartų lėtesnis už greitą mobilųjį 4G ryšį. „Tele2“ siūlo gyventi patogiau ir mobilųjį internetą pritaikyti namų reikmėms už gerą kainą – 20 eurų per mėnesį už 200 gigabaitų (GB).

Dar vienas mobiliojo 4G interneto privalumas – laisvė ir patogumas. Kaip ir įprastu laidiniu internetu, juo galima sklandžiai naudotis namuose, bet tuo pritaikymo galimybės neapsiriboja. Tokį internetą galima nusivežti į sodybą, ežerą, skaityklą, kur tik sugalvosite. Dabar „Tele2“ greitas 4G mobilusis internetas veikia jau beveik visoje Lietuvoje, ir operatorius toliau plečia tinklą.

„Tele2“ atnaujino namams skirtus mobiliojo interneto planus ir sumažino jų kainą. 100 GB duomenų paketą dabar siūloma įsigyti už 19 eurų/mėn. Išnaudojus šį kiekį, dar 100 GB galima užsisakyti už 1 eurą, tad iš viso per mėnesį už 20 eurų suteikiama net 200 GB duomenų naršymui.

50 GB mėnesiui „Tele2“ klientams siūlo už specialią 12 eurų kainą. 10 GB duomenų siūloma tik už 10 eurų mėnesiui.

 

Mobiliojo interneto pritaikymas namams

Plečiantis „Tele2“ 4G tinklui, dabar toks ryšys diegiamas ir mažiausiuose miestuose, kurie turi iki 1000 gyventojų, taigi vis daugiau žmonių gali naudotis tokiu pat greitu ir kokybišku internetu kaip ir didmiesčių gyventojai.

Su „Tele2“ siūlomais planais interneto bus pilni namai. Galėsite drąsiai žiūrėti aukščiausios vaizdo kokybės filmus, klausytis muzikos, žaisti žaidimus, sekti Lietuvos ir pasaulio naujienas, nesijaudindami dėl sunaudotų duomenų kiekio, nes didelio duomenų paketo užteks daugumai šeimų. Dažnai vykstate į gamtą ir sodybą? „Tele2“ mobilusis 4G internetas gali keliauti kartu su jumis.

„Mobilusis internetas jau yra tiek greitas ir pigus, kad gali būti pagrindinis interneto šaltinis namuose ir patenkinti visus šeimos poreikius. Jo greičio pakaks ir aukštos raiškos filmų žiūrėjimui tėvams, ir animacinių filmų bei žaidimų siuntimui vaikams. O vykstant į gamtą ar sodybą, mobilųjį internetą galima pasiimti su savimi“, – pasakojo Renata Kežionienė, „Tele2“ prekių ženklo vadovė.

Vienu mobiliojo interneto paketu gali naudotis daug įrenginių. Turint namams skirtą maršrutizatorių, bevieliu ryšiu prie interneto gali jungtis iki 32 įrenginių – planšetės, telefonai, kompiuteriai, televizoriai ir pan. Naudojantis nešiojamuoju modemu – iki 10 įrenginių.

Mobiliojo interneto prieinamumą didina tai, kad renkantis atnaujintus mokėjimo planus ir sudarant 24 mėn. sutartį, mobiliojo interneto modemą galima gauti už 1 eurą. Norint mobiliuoju internetu naudotis telefone, jokios papildomos įrangos nereikia, tik verta įsitikinti, ar išmanusis telefonas palaiko 4G ryšį ir leis naudotis greitu mobiliuoju internetu.

 

Išbandykite ir įsitikinkite

„Tele2“ taip pat suteikia galimybę išbandyti paslaugą 7 dienas ir, jei Jums pasirodys, kad internetas veikia ne taip gerai, kaip norėtųsi, grąžinti modemą be jokių nuostolių.

4G ryšys jau prieinamas 97 proc. šalies gyventojų. Taip pat toliau plečiamas ir dar greitesnis 4G+ tinklas – juo dabar gali naudotis 40 proc. gyventojų.

Daugiau apie „Tele2“ akcijas ir pasiūlymus galite sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba internete www.tele2.lt