Mes turime 354 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1770
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17971
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94001
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2016 m. gegužės 25 d., trečiadienis, Nr.38 (1571)

Vyriškis neišgyveno

Pirmadienį, gegužės 16 d., gautas pranešimas apie 43 metų vyro mirtį. Apie įvykį policiją informavo Švenčionių ligoninės felčerė. Jauną vyras vieno iš gyvenamųjų namų rūsyje Stanislavavo k., (Švenčionių r.) buvo aptiktas sekmadienį. Nugabenus į Švenčionių r. ligoninės reanimacijos skyrių medikai jam nustatė kaukolės lūžius. Nukentėjęs vyras kitos dienos rytą mirė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Sumušė du URC gyventojus

Gegužės 17 dieną VSAT prie LR VRM Užsieniečių registracijos centro (toliau - Centro) gyventoja pranešė policijai apie smurtą prieš Centro gyventojus. Pirmadienį du jaunus Centro gyventojus, 28 ir 32 metų amžiaus, trys nepažįstami vyrai įsodino į automobilį ir, nuvežę už Pabradės miesto, sumušė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Rastas miręs jaunas vyras

Gegužės 17 dieną registruotas pranešimas, kad Švenčionių mieste, savo bute rastas 31 metų vyro lavonas. Apžiūros metu, išorinių smurto žymių pareigūnai nepastebėjo. Apie nelaimę pranešė mirusiojo artimieji. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Nukentėjo nuo ilgapirščių

Švenčionių rajono policijos komisariate per savaitę buvo gauti du pranešimai apie vagišių padarytą nuostolį rajono gyventojams.

Švenčionių miesto gyventojas ketvirtadienį, gegužės 19 d., anksti ryte pranešė policijai pastebėjęs, kad iš jo automobilio dingo vertingi staliaus darbams reikalingi įrankiai ir priemonės. Nukentėjęs vyras patikino, kad transporto priemonė stovėjo kieme prie nuosavo namo ir buvo užrakinta. Miesto gyventojui yra padaryta apie 200 eurų žala.

Kitas pilietis iš Senos Pašaminės kaimo (Švenčionių r.) gegužės 21 dieną skundėsi, kad pasigedo traktoriaus „Husqvarna“, skirto žolei pjauti. Padaryta žala apie 3800 €. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Smurtavo sugyventinis

Švenčionių rajono policijos komisariate savaitgalį gautas pranešimas apie smurtaujantį Zalavo kaimo (Pabradės sen.) gyventoją. Nukentėjusi jo sugyventinė skundėsi, kad, kilus tarpusavio nesutarimui, moteris su vyru apsižodžiavo, tačiau pastarasis nenurimo ir fiziškai smurtavo prieš moterį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Savaitės statistika

Nuo 2016-05-16 iki 2016-05-23 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate iš viso užregistruota 116 įvykių, pradėti 6 ikiteisminiai tyrimai, surašyti 86 administracinių teisės pažeidimų protokolai. Per savaitę 48 asmenys nubausti už KET pažeidimus, sulaikyti 5 neblaivūs vairuotojai ir 6 vairuotojai be vairuotojo pažymėjimo, 4 asmenys buvo neprisisegę saugos diržų, pastebėti 2 nedrausmingi pėstieji, sulaikyti 2 neblaivūs dviratininkai. Per šį laikotarpį užregistruota 36 viešosios tvarkos pažeidimai: 4 chuliganizmo atvejai, 10 asmenų nubausti už neblaivaus pasirodymą viešoje vietoje. Į komisariatą pristatyti 8 asmenys, iš jų 4 – neblaivūs, įvykdytos 2 vagystės, sužaloti 2 asmenys, užregistruoti 2 smurto artimoje aplinkoje atvejai.

Švenčionių r.PK inf.

 

Švenčionėliuose degė sandėliukai

Pirmadienio, gegužės 23-osios pavakarę, Švenčionėlių padangę užtemdė juodų dūmų debesys. Daugiabučių kvartalo zonoje užsiliepsnojo mediniai sandėliukai. Kadangi sausa, tai ugnis kaipmat apėmė sausus lyg parakas statinius. Į gaisravietę atskubėjusios Švenčionių PGT komandos greitai numalšino gaisro židinį.

Kodėl kilo gaisras ir kokius nuostolius padarė, nustatys ekspertai, o norintys pažioplinėti ir paspėlioti apie gaisro priežastis, bei paanalizuoti ugniagesių darbą (juk mėgėjų kritikuoti turim užtektinai) tam turėjo puikią progą.

 

 
Reklaminis skydelis