Mes turime 317 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5382
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15569
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91599
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Augustinas ir Natas Molėtuose iškovojo sidabro medalius

2016 m. gegužės 14 d. šeštadienis, Nr.35 (1568)

Gegužės 7 d. vyko atviras Molėtų mišrių kovos menų (MMA) mėgėjų čempionatas, kurį vykdė Molėtų sporto klubas „Igoramas“, Molėtų kūno kultūros ir sporto centras ir Lietuvos MMA ir Džiudžitsu federacija.

Į Molėtus atvyko sporto klubai iš Jurbarko, Raseinių, Vilniaus, Klaipėdos, Šakių, Švenčionių ir svečiai iš Latvijos bei Lenkijos.

U – 14 amžiaus grupėje svorio kategorijoje iki 55 kg  pusfinalyje Švenčioniškis Augustinas Petrovskis kovojo su Milanu Majausku iš Jurbarko sporto klubo „Pantera“ ir įveikė jį pirmame raude smaugimo veiksmu, o finalinėje kovoje pralaimėjo Artemij Aksiutovui iš Vilniaus sporto klubo „Warriors Team“. Augustinas iškovojo sidabro medalį ir tapo vicečempionu.

Svorio kategorijoje iki 65 kg. Natas Burokas pusfinalyje pirmame raude atlikęs skausmingą rankos laužimą privertė pasiduoti Dominyką Sadauską iš Vilniaus sporto klubo „Vendetta“, bet finalinėje kovoje pralaimėjo Aleksandrui Krasnjakovui iš Rygos sporto klubo „Sev Arch“ ir iškovojo sidabro medalį ir tapo vicečempionu.

Į varžybas kovoms teisėjauti buvo pakviestas  Nacionalinės Muay- thai (Tailando bokso) kategorijos bei  Tarptautinės grappling imtynių kotegorijos teisėjas Dainius Burokas.           

Apdovanojimus nugalėtojams įteikė daugkartinis „Arnold‘s Strongman“ nugalėtojas, stipriausiu pasaulio žmogumi tituluojamas Žydrūnas Savickas.

 
Reklaminis skydelis