Mes turime 277 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2547
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21091
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:68417
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Spartusis BITĖS 4G internetas – jau ir Švenčionyse

2016 m. balandžio 23 d. šeštadienis, Nr.29 (1562)

Bendrovė„Bitė Lietuva“ turi gerų žinių Švenčionių gyventojams –nuo šiol jie gali naudotis sparčiuoju „Bitės“4G mobiliuoju internetu. „Nuosekliai plečiame 4G tinklą į vis naujus šalies miestus ir stipriname ryšįten, kur vartotojams jo labiausiai reikia. Dabar mūsų 4G ryšiu gali naudotis 90 proc. Lietuvos gyventojų“, –sako Gintas Butėnas, „Bitės“ tinklo direktorius.

 

Filmai, nuotraukos, žaidimai be jokiųtrikdžių

Pasak G. Butėno, spartusis internetas išmaniajame telefone, planšetėje ar nešiojamajame kompiuteryje suteikia daug privalumų. Su juo galima be trikdžių žiūrėti filmus ar vaizdo klipus, žaisti internetinius žaidimus, greitai pasidalinti nuotraukomis su draugais, kelti nufilmuotus kadrus į„YouTube“. Be to, 4G ryšiu yra paprasta atsisiųsti didelės apimties dokumentus –tai tetrunka vos keletą sekundžių.

 

Platus išmaniųjųįrenginiųpasirinkimas

Norintieji naudotis ypač sparčiu „Bitės“4G internetu, visų pirma turi įsitikinti, kad jų išmanusis įrenginys palaiko naująją technologiją. Taip pat – pasitikrinti, ar įrenginyje yra naudojama naujojo tipo SIM kortelė. Tai išsiaiškinti galima ir paskambinus nemokamu klientųaptarnavimo centro telefonu 1501.

Pasak G. Butėno, šiuo metu gyventojai turimąįrangąatnaujina itin aktyviai, ir daugiau nei 90 proc. „Bitėje“ įsigyjamų telefonų yra išmanieji. „Turime didelį išmaniųjų telefonų pasirinkimą, tad kiekvienas gali įsigyti naują įrenginį pagal poreikius ir kišenę išdaugiau nei 100 skirtingųmodelių. Išsirinkti norimą modelį galima apsilankius artimiausiame salone arba „Bitės“ interneto svetainėje. Jei įsigysite įrenginį internetu, mes nemokamai jįpristatysime bet kuriuo adresu Lietuvoje. Užsisakyti tinkamą mobiliojo interneto planą galima paskambinus 1501“, – komentuoja „Bitės“ tinklo vadovas.

 

Daug naudingo ir įdomaus turinio suteikiama neskaičiuojant duomenų

Spartusis ryšys leidžia lengviau ir greičiau internete  atrasti naudingą ir įdomų turinį. Be to, „Bitė“ klientams suteikia daug galimybių skaityti pagrindinius naujienų portalus ar bendrauti „Facebooke“ neskaičiuojant megabaitų. „Išmobiliųjų operatorių Lietuvoje esame vienintelis, siūlantis klientams planą „Numeris 1“, kuriame neribojami tiek pokalbiai ir SMS, tiek mobiliojo interneto duomenys, tad kviečiame patiems įsitikinti šiuolaikiško interneto privalumais“, – ragina G. Butėnas.

 

Aktualu ir verslui

Sparčiojo ryšio plėtros laukėir Švenčioniųverslo įmonės, kurios be interneto neįsivaizduoja kasdienės veiklos. Įmoniųdarbuotojams svarbu, kad patikimu ir sparčiu internetu jie galėtųnaudotis tiek biure, tiek mobiliuoju būdu. Kaip teigia G. Butėnas, turėdama gerai išplėtotą4G tinklą„Bitė“užlabai konkurencingąkainąįmonėms gali pasiūlyti neribotąduomenųpaketą. Todėl visi įmonės turimi įrenginiai –tiek stacionarūs, tiek mobilieji –gali naudotis tuo pačiu sparčiuoju „Bitės“internetu. Pasirinkus šįsprendimą, įmonėms taip pat gerokai palengvėja vidinio tinklo valdymas –nebereikia rūpintis kabeliųišvedžiojimu, pakanka tik „Bitės“suteikto maršrutizatoriaus, kad visi išmanieji įrenginiai prisijungtųprie interneto.

„Bitės“4G tinklui tapus prieinamu daugumai Lietuvos gyventojų, jau šimtai įmonių pasirinko „Bitės“ internetą kaip pagrindinį sprendimą savo biurams ir darbuotojams, taip pat parduotuvėms, sandėliams ir kitiems objektams.