Mes turime 353 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1449
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11636
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87666
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Mes mylim Lietuvą!

2016 m. kovo 19 d., šeštadienis, Nr.20 (1553)

Klysta tie, kurie sako, kad jaunimas yra pasyvus ir visai nesidomi valstybės reikalais. Tikrai ne! Jaunimas domisi ir veikia. Kartu švenčiame valstybines šventes ir ne tik.

Jaunimo organizacijos DARBAS Švenčionių skyriaus nariai vykdė akcijas. Vasario 16-ąją jaunieji JOD'iečiai gamino vėliavėles ir dalino praeiviams. Kovo 11-ajai paminėti buvo paskelbtas vaikų piešinių konkursas "Kuo graži tėvynė Lietuva". Gražiausieji piešiniai iškabinti Švenčionių miesto kavinių ir parduotuvių vitrinose. Neapsiribojome vien tuo, pagaminome apie 100 trispalvių apyrankių. Jos buvo išdalintos po koncerto. Vykdant akcijas malonu matyti džiugius žmonių veidus ir girdėti pritarimą.

Ką mums reiškia Lietuva? Tai mūsų namai, artimieji, gerumas, mūsų organizacija. Esame Lietuvos ateitis, veikli ateitis. Visada pasiryžę dirbti ir padėti visiems ir visada! Tad ar tikrai jaunimas yra pasyvus...?

Aurelija ŠULGAITĖ

 
Reklaminis skydelis