Mes turime 300 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3398
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13585
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89615
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Švenčionėlių meno mokyklos fortepijono atlikėjai – laureatai

2016 m. kovo 5 d., šeštadienis, Nr.17 (1550)

Švenčionėlių meno mokyklos mokiniai Lukas Kuleš ir Arnoldas Leleika mokyklos ir rajono vardą garsina daugelyje respublikinių ir tarptautinių konkursų metu. Vaikinai uoliai repetuoja ir kasmet džiugina vis augančiu meistriškumo lygiu ir geresniais rezultatais. Juos moko fortepijono mokytoja ekspertė Loreta Šidlauskienė. Lukas ir Arnoldas puikiu savo muzikavimu nuolat džiugina ir vietos renginių lankytojus.

Štai ir šiemet vaikinai jau nuskynė laurus svarbiame konkurse. Vasario 26 d. Švenčionėlių meno mokyklos fortepijono skyriaus mokiniai Lukas Kuleš ir Arnoldas Leleika dalyvavo profesorės Veronikos Vitaitės tarptautiniame fortepijoninių ansamblių konkurse Utenos muzikos mokykloje. Šie fortepijono mokytojos ekspertės Loretos Šidlauskienės mokiniai pasirodė puikiai ir laimėjo šio reikšmingo konkurso Laureatų diplomus.

Konkurso tikslas – sudaryti sąlygas aukštus pasiekimus (ar jų potencialą) ir motyvaciją turintiems fortepijono specializacijos mokiniams ugdytis atlikėjo sceninę patirtį bei meistriškumą, skatinti mokinių meninę saviraišką, kūrybinę iniciatyvą ir atlikimo džiaugsmą, puoselėjant ansamblinio muzikavimo tradicijas, skatinti bendradarbiauti muzikos pedagogus, suteikiant galimybę tobulinti dalykines kompetencijas, pasidalinimą profesine patirtimi.

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis