Mes turime 607 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:8545
mod_vvisit_counterŠią savaitę:26966
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:108715
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švenčionių rajono gyventojams – dar geresnis „Omnitel“ ryšys ir spartesnis internetas

2015 m. gruodžio 16 d. trečiadienis, Nr.94 (1530)

Bendrovė „Omnitel“ toliau gerina ryšį visoje šalyje ir tankina bazinių stočių tinklą Švenčionių rajone. Tam šį rudenį Švenčionyse ir Švenčionių rajone, ties Svirkomis, bendrovė įrengė dvi naujas bazines stotis. Pastaruoju metu „Omnitel“ klientai bei „Ežio“ ir „Extra“ kortelių naudotojai Švenčionyse ir jų apylinkėse kalba dar kokybiškesniu ryšiu ir sparčiau naršo internete.

„Nors šiandien vis svarbesniu tampa mobilusis internetas, puiki pokalbių kokybė išlieka ne mažesnis prioritetas, o pats mobilusis ryšys privalo užtikrintai veikti ten, kur tuo metu yra vartotojas. Tai yra, ne tik didmiestyje ar rajono centre, po atviru dangum, bet ir kaime, pastatų viduje ar keliaujant. Todėl „Omnitel“ nuolat stiprina ryšį visoje Lietuvoje“, – sako „Omnitel“ Vilniaus salonų grupės vadovas Karolis Mickus.

Švenčionyse bendrovė stiprina ne tik kokybiškiems pokalbiams būtinų stočių tinklą. „Omnitel“ klientams taip pat atvertos platesnės galimybes sparčiai naršyti internete naudojantis naujausia 4G/4G+technologija.

 

Kam reikia 4G/4G+ir kaip pradėti naudotis?

4G/4G+ technologija skirta itin sparčiam mobiliajam internetui, todėl, pavyzdžiui, bendraujant su užsienyje esančiais artimaisiais „Skype“ pokalbių programa, 4G ryšys leis ne tik gerai girdėti jų balsus, bet ir aiškiai matyti veidus. Taigi, ši technologija yra svarbi visuomet, kai būtinas greitas ir patikimas internetas.

Norint naudotis „Omnitel“ 4G/4G+ryšiu tereikia būti bendrovės klientu ar išankstinio mokėjimo paslaugų „Ekstra“ arba „Ežys“ naudotoju ir turėti 4G palaikantį telefoną, planšetę ar kompiuterį. Gausi tokių telefonų pasiūla yra visuose bendrovės salonuose.

 

Nemokamas internetas – norintiems pabandyti

Nuo šiol visi „Omnitel“ klientai, pasirinkę naują telefono mokėjimo planą, su juo gauna ir pasirinktą kiekį interneto duomenų.

Internetu dar nesinaudojantys gali rinktis planus, suteikiančius nemokamus 50 MB duomenų. Šių nemokamų duomenų pakanka pasitikrinti orų prognozei, elektroniniam paštui ar sekti naujienų portalams. Šis kiekis taip pat apsaugo interneto nenaudojančius klientus nuo netikėtų išlaidų, nes tam tikrą nedidelį duomenų kiekį išmanieji telefonai sunaudoja patys, automatiškai atnaujindami įvairias telefone esančias programėles.

Pageidaujantys savo mobiliojo telefono numerį perkelti į „Omnitel“, tai nesunkiai padarys paskambinę nemokamu numeriu 117 arba artimiausiame bendrovės salone.