Mes turime 301 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2833
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13020
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89050
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ 4G mobiliojo interneto modemai – už 0 Eur/mėn.

2015 m. gruodžio 12 d. šeštadienis, Nr.93 (1529)

Ar žinote, kodėl planšetėje ar kompiuteryje reikalingas mobilusis internetas? Su juo gyvenimas daug patogesnis! Mobilusis internetas su tavim keliauja visur, tad kam ieškoti artimiausio Wi-Fi. Be to, „Tele2“ mobiliojo interneto mylėtojams siūlo net tris skirtingų modelių „Huawei 4G“ modemus už 0 Eur/mėn., kad spartusis 4G ryšys būtų patogiai prieinamas bet kur!

Užsisakius 50 GB arba 100 GB mobiliojo interneto kompiuteryje planus 24 mėnesiams, vieną iš sparčiųjų ir stilingų „Huawei 4G“ modemų „Tele2“ atiduos už simbolinę pradinę įmoką, kuri bus 1–9 eurai, priklausomai nuo pasirinkto modemo. Pasiūlymas galios ribotą laiką, tad spartųjį 4G mobilųjį internetą pradėk naudoti jau dabar.

 

Mobilusis internetas – namams, darbui, pramogoms

Mobilusis internetas suteikia visišką laisvę darbui ir pramogoms. „Tele2“ 4G ryšio tinklas jau pasiekiamas 90 proc. Lietuvos gyventojų, tad nesvarbu, kur nuvyktum, mobilusis internetas bus su tavim.

„Interneto ryšys jau tapo kasdienybe, ir jis mums reikalingas visur – darbe, namuose, išėjus į miestą ir bet kur kitur. Norisi užtikrintumo, kad neperki katės maiše, ir viskas veiks tinkamai, todėl svarstantiems naudotis „Tele2“ 4G ryšiu turime pasiūlymą. Kviečiame 7 dienas išbandyti ryšį norimoje vietoje be jokio mokesčio. Kviečiame apsilankyti bet kuriame salone ir sudarius preliminarią sutartį pasiimti įrangą“, – sako Renata Kežionienė, „Tele2“prekių ženklo vadovė.

„Tele2“ siūlo skirtingus, kiekvienam klientui tiksiančius skirtingus mobiliojo interneto planus. Mobilusis internetas mėnesiui gali kainuoti nuo 4 Eur iki 24 Eur/mėn., priklausomai nuo vartotojo poreikius tenkinančio duomenų kiekio. Tačiau išmaniam vartotojui „Tele2“ siūlo optimizuotus 50 GB ar 100 GB duomenų per mėnesį planus už 20 Eur arba 24 Eur/mėn. – su šiais planais modemą galima pasiimti už 0 Eur/mėn.

Tiek duomenų tikrai užteks visai šeimai. Vidutiniškai paskaičiuota, kad su 50 GB duomenų galima: naršyti internete 3500 val., parsisiųsti 12 800 programėlių / žaidimų / dainų, išsiųsti 2,6 mln. el. laiškų (be prisegtukų), įkelti 150 000 nuotraukų į „Facebook“ arba žiūrėti geriausius filmus ar interneto vaizdelius net 215 valandų!

 

Mobiliojo interneto modemai už daug mažesnę kainą

„Tele2“ klientai gali rinktis iš trijų „Huawei 4G“ modelių, turinčių iki 150 Mbps siekiančią duomenų perdavimo spartą, o pasirinkę 50 GB ar 100 GB mėnesinius duomenų planus modemus galės įsigyti vos už simbolinę pradinę įmoką.

„Huawei B315S-22 Router LTE“ – lengvai pajungiamas ir valdomas bevielio ryšio modemas. Funkcionalus ir puikiai tinkantis namams ar darbui, nes vienu metu prie jo gali prisijungti net 32 įrenginiai.

Prie belaidžio modemo „Huawei E5573S-320 WiFi“ vienu metu gali prisijungti iki 10 įrenginių. Jis puikiai tinka daug keliaujantiems, nes yra kompaktiškas, o įkraunama baterija gali išlaikyti iki 6 valandų nuolatinio veikimo arba net iki 300 valandų budėjimo režimu.

„Huawei E3372H-153 USB LTE“ – universalus ir stilingas modemas, telpantis į kišenę, leis spartų internetą pasiekti ten, kur būsite.

Daugiau apie „Tele2“ pasiūlymus ir akcijas galite sužinoti internete adresu www.tele2.lt arba artimiausiame „Tele2“ salone. Svetainėje www.tele2.lt skelbimas ir operatoriaus mobiliojo interneto žemėlapis

 
Reklaminis skydelis