Mes turime 277 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4491
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23035
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:70361
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Tele2“ kalėdinės staigmenos ir nemokamos paslaugos

2015 m. gruodžio 9 d. trečiadienis, Nr.92 (1528)

Prieš šventes nueiname kilometrus ieškodami dovanų, telefonu prakalbame valandas su artimaisiais ir kolegas užverčiame sveikinimais trumposiomis žinutėmis. Nenuostabu, juk Šv. Kalėdos – metas džiaugsmu ir šiltais palinkėjimai dalintis su brangiausiais žmonėmis. Norėdama nudžiuginti klientus ir palengvinti kalėdinių dovanų paiešką, „Tele2“ siūlo įvairias staigmenas perkantiems išmaniuosius telefonus.

Dabar, įsigydami bet kurį „Samsung Galaxy S6“ serijos telefoną, vos už 1 ct gausite kitą išmanųjį „Samsung Galaxy Core Prime“, kurį galėsite padovanoti mylimam šeimos nariui ar naujausio telefono laukiančiam ir jo nusipelniusiam anūkui.

„Samsung Galaxy S6“ serijos telefonai – neabejotinai išskirtiniai ir itin išmanūs. Du iš jų, „Edge“ ir „Edge+“, pirmieji pasaulyje turi dvigubos briaunos ekraną. Telefonų elegantiška forma ir glotnus stiklinis paviršius dengia nepaprastai ryškų ir kokybišką ekraną. O „Samsung Galaxy Core Prime“, turintis pažangiausią 4G ryšio technologiją, savo elegancija ir patvarumu nė kiek neatsilieka nuo „Edge“ „pusbrolių“.

„Kviečiame visus gražių darbų neatidėlioti rytdienai ir dėmesiu bei šiluma apdovanoti artimiausius žmones jau dabar. Na, o mes pasirūpinome, kad klientams rūpesčiai dėl dovanų šiek tiek sumažėtų – visiems perkantiems pasirinktą „Samsung Galaxy S6“ šeimos telefoną, „Samsung Galaxy Core Prime“  atiduosime vos už 1 ct. Jis galės būti puiki dovana artimam žmogui – taip galėsite suteikti daugiau džiaugsmo ir šypsenų savo artimiesiems. Bet kalėdinės staigmenos tuo nesibaigia. Įsigyjant kitus išmaniuosius taip pat apdovanosime kiekvieną savo klientą. Nuo pakrovėjų iki išmaniųjų laikrodžių – laukia įvairiosdovanos, kad priverstume jus šypsotis ir džiaugtis akimirka“, – pasakojo Renata Kežionienė, „Tele2“prekių ženklo vadovė.

Dovanų pasiūlymai galioja sudarant 24 mėn. sutartį su siūlomu mokėjimo planu. Tad kviečiame ilgai nelaukti ir jau dabar užsukti į artimiausią Tele2 saloną, nes pasiūlymo laikas ir telefonų bei dovanų skaičius riboti.

 

Trečdalį metų nemokėkite nieko

O kad įsigytais išmaniaisiais džiaugtumėtės dar labiau, „Tele2“ siūlo klientams įsigyti populiariuosius neribotų pokalbių ir žinučių planus su 3, 5 ar 15 gigabaitais duomenų ir net keturis mėnesius nemokėti mėnesinio plano mokesčio.

Taip sveikinimais ir šiluma su artimaisiais bei draugais galėsite dalintis ne tik per Kalėdas ar sutikdami Naujuosius, bet ir iki pavasario. Kas gi labiau sušildys žvarbią dieną, jei ne jaukus pokalbis, kurio minučių skaičiuoti visiškai nereikės.

Po 4 mėnesių bus taikomi standartiniai plano mėnesio mokesčiai: "Pigiau su 3 GB" – 11,30 Eur/mėn., "Pigiau su 5 GB" – 14,19 Eur/mėn., "Pigiau su 15 GB" – 20 Eur/mėn.

Daugiau apie „Tele2“ pasiūlymus ir akcijas galite sužinoti internete adresu www.tele2.lt arba artimiausiame „Tele2“ salone. Svetainėje www.tele2.lt skelbiamas ir nuolat atnaujinamas operatoriaus plečiamo ir gerinamo 4G mobiliojo interneto žemėlapis.