Mes turime 170 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1073
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17274
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93304
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Gruodį policija vykdys saugaus eismo užtikrinimo priemones

2015 m. gruodžio 9 d. trečiadienis, Nr.92 (1528)

Lietuvos kelių policijos tarnyba  gruodžio mėnesį visoje šalyje vykdo įvairias policines saugaus eismo užtikrinimo priemones.

Pirmą savaitę buvo vykdoma transporto priemonių važiavimo greičio kontrolė. Šią  savaitę, gruodžio 7-13 dienomis, vyksta transporto priemonių vairuotojų blaivumo patikrinimai. Tai Europos kelių policijos tinklo TISPOL inicijuota prevencinė priemonė, kuri vykdoma daugelyje Europos šalių, taip pat: pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolė, atšvaitų, kitų šviesą atspindinčių elementų naudojimo tamsiuoju paros metu kontrolė.

Gruodžio 14-20 dienomis pareigūnai tikrins saugos diržų naudojimo, vaikų vežimo automobiliuose taisyklių laikymąsi, taip pat kontroliuos naudojimąsi mobiliojo ryšio priemonėmis vairuojant.

Gruodžio 28 d. vyks transporto priemonių vairuotojų blaivumo patikrinimai.

Policijos pareigūnai prašo visų eismo dalyvių būti atsakingais ir drausmingais, laikytis nustatytos tvarkos kelyje, kad išvengtume ne tik nemalonumų, bet ir skaudžių eismo įvykių.

 
Reklaminis skydelis