Mes turime 343 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2827
mod_vvisit_counterŠią savaitę:27957
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:75283
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Dalinkimės gerumu

2015 m. gruodžio 9 d. trečiadienis, Nr.92 (1528)

Gruodžio 3 d. Švenčionių pradinėje mokykloje vyko renginys, skirtas tarptautinei neįgaliųjų dienai paminėti, kuriame dalyvavo vaikai su negalia iš Švenčionių pradinės mokyklos lavinamosios klasės, Švenčionių ir Švenčionėlių progimnazijų. Dar kartą įsitikinome, kad turime nemažai draugų, rėmėjų, bičiulių, kuriems mes rūpime, kurie nori padėti vaikams su negalia pasijusti reikalingais ir perduoti dalelę savo širdies šilumos tiems, kam jos labai reikia.

Visi svečiai, dalyvavę šventėje, negailėjo vaikams su negalia ir Švenčionių pradinės mokyklos lavinamosios klasės pedagogams ir darbuotojams gerų ir šiltų žodžių, nuoširdžių palinkėjimų.

Švenčionių pradinės mokyklos direktorė šiltais žodžiais pasveikino šventės dalyvius ir lavinamosios klasės mokiniams įteikė dovaną - oro ledo ritulio stalą. Šis žaidimas skatins vaikus su negalia judėti, lavins reakciją ir susikaupimą.

Minint Tarptautinę neįgaliųjų dieną Švenčionių miesto seniūnė Ina Sinienė, Švenčionių rajono švietimo pagalbos tarnybos direktorė Elena Kadzevičienė, Kultūros, švietimo, jaunimo ir sporto skyrius vyriausioji specialistė Jolanta Beriozovienė, Švenčionių l/d „Gandriukas“ direktorė Ulenija Poklikajeva, LSDP Švenčionių skyriaus pirmininko pavaduotoja Alfreda Grigienė pasveikino visus susirinkusius, palinkėjo troškimų išsipildymo bei vaikams su negalia įteikė dovanėles. O Švenčionių rajono savivaldybės tarybos narys Audrius Karvelis Švenčionių pradinės mokyklos lavinamosios klasės pedagogams įteikė LR Sveikatos apsaugos ministrės Rimantės Šalaševičiūtės Padėkos raštus.

Nuotaikingą koncertą susirinkusiems dovanojo Švenčionių pradinės mokyklos mokiniai, sporto klubo „Liūto narvas“ šokėjos. Renginio šeimininkai svečiams padovanojo gražų koncertą, įteikė atminimo dovanėles.

Po koncerto svečiai buvo pakviesti bendrai nuotraukai, pasiūlyta apžiūrėti Švenčionių pradinės mokyklos lavinamosios klasės mokinių piešinių parodą „Linksmasis teptukas“, pasišnekučiuoti prie arbatos puodelio.

Nuoširdumu dvelkiantis renginys susirinkusiems padovanojo glėbį gerų emocijų. Tai buvo diena, kurią dar ne vieną kartą norėsime prisiminti. Paminėję Tarptautinę neįgaliųjų dieną, pabendravę, visi skirstėsi į namus, išsinešdami gerą nuotaiką.

Šis renginys vykdomas Visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos lėšomis fizinio aktyvumo ir judėjimo projekto „Aš irgi galiu ir noriu būti fiziškai aktyvus“.

Ina PETROVSKIENĖ

Audronė ČAIKINIENĖ