Mes turime 401 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3996
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14183
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90213
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Juodojo humoro vakaras

2015 m. lapkričio 28 d. šeštadienis, Nr.89 (1525)

Ar žinote, kaip įvaryti infarktą dievobaimingai uošvei? Ar žinote, kaip „numarinti“ „dorovės saugotoją“ kaimynę? Tiesiog nupirkit jiems bilietus į Juodojo humoro vakarą, ir problemos neliks. Laidotuvių ir gydymo išlaidos į bilieto kainą neįeina.

Daugiau kaip prieš 10 metų neprilygstamieji komikai – tarptautinių humoro festivalių laureatas Artūras Orlauskas ir Lietuvos anekdotų karalius Raimundas Šilanskas dalyvauja Juodojo humoro vakaruose be cenzūros. Artūras tuomet pradėjo „Bernelių užeigos“ vakaruose skirtuose tik vyrams, Raimundas – Kauno klube „Crazy house“. Vėliau kiekvieną vasarą jie pasikeisdami Šventosios klube „Titanikas“ ar Palangos klube „Laukiniai vakarai“ surengdavo ne vieną dešimtį tokių vakarų, surinkdami pilnas sales nekastruoto humoro mėgėjų. Tokių renginių populiarumas didžiulis ir kasmet didėja, nes žmonės jau seniai nori išgirsti tikrą necenzūruotą anekdotą su visais „prieskoniais“. Pastaruoju metu tokiuose renginiuose pamėgo lankytis ir jaunas, ir jau „panešiotas“ jaunimas, neišskiriant nei vyrų, nei merginų. Laisvas liberalus žodis iš anekdotų meistro lūpų skamba natūraliai, taikliai, nevulgariai ir be abejo juokingai. O Lietuvoje komikų, kurie sugebėtų būtent taip meistriškai atlikti įvairaus žanro pokštus, beveik nėra. Artūras šiuo atveju anekdotus praskiedžia stand up‘ais, o Raimundas savo nuotaikingo gyvenimo istorijomis. Juodojo humoro vakarai numatyti visoje Lietuvoje. Geriausių Lietuvos komikų A.Orlausko ir R Šilansko patyrimas, meistriškumas ir profesionalumas akivaizdūs ir visi jau seniai tuo įsitikino. Bet nepamirškime, kad programa nuolat atnaujinama ir tobulinama, juk anekdotų žanras platus ir neaprėpiamas, o galimybės panaudoti „aštrų“ žodelį dar platesnės, juolab, kad meistriškai improvizuoti abu artistai tikrai moka. Silpnų nervų žiūrovams, dievobaimingiems ir sovietinio mąstymo cenzoriams įėjimas kenkia sveikatai. Visi kiti neabejotinai praleis nestandartiškai gerą laiką. Tikro, kieto ir necenzūruoto humoro mėgėjai turėtų paskubėti, nes pirmiesiems turo koncertams Kaune, Alytuje, Klaipėdoje ir Vilniuje bilietų neliko dar gerokai prieš dvi savaites iki koncertų.

Bilietai platinami kultūros centro kasoje ir internetu portale Bilietai.lt

Organizatoriai „Komiko teatras“

 
Reklaminis skydelis