Mes turime 307 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:377
mod_vvisit_counterŠią savaitę:25507
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:72833
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Atsinaujink! „Pildyk“ vartotojams – telefonai vos už 1 Eur pradinę įmoką

2015 m. lapkričio 14 d. šeštadienis, Nr.85 (1521)

Visi žinome tą puikų, ilgai lauktą ir smalsumo pripildytą jausmą, kuris apima įsigijus naują telefoną. Visą vakarą tyrinėjame iki tol neišbandytas telefono funkcijas, džiaugiamės sklandesniu jo veikimu bei geresnės kokybės fotokamera, renkamės, kurios ekrano užsklandos ar skambėjimo tonas mums patinka labiausiai. Tačiau, nepaisant smagumo ir patogumo, esame įpratę naujo telefono pirkimą atidėlioti.

Neretai pradinė telefono įmoka siekia 30-50 proc. telefono kainos, todėl tokią investiciją atidedam vis kitai progai – Kalėdoms, gimtadieniui, arba tikimės, kad ateityje turėsim daugiau laisvų pinigų. Siekdami sutaupyti renkamės pigesnį, paprastesnių funkcijų telefoną, nei norėtųsi.

Tačiau tik ne su „Pildyk“! Kadangi šiandien telefonas lydi mus kiekviename žingsnyje, išankstinio apmokėjimo paslauga „Pildyk“ savo vartotojus skatina be reikalo netaupyti ir neatidėlioti geresnio telefono įsigijimo. Šį rudenį „Pildyk“ vartotojai rinksis net iš 16 mygtukinių ir išmaniųjų  telefonų modelių vos už 1 Eur pradinę įmoką!

 

Renkiesi, kas patinka

„Paprastai reikia laiko, kad susitaupytum geram telefonui. Tačiau ką daryti, jei turimo telefono galimybių nebeužtenka ar tiesiog naujo norisi anksčiau? „Pildyk“ vartotojams naują telefoną gauti lengva. Gerą mygtukinį arba išmanųjį telefoną galima pasiimti už mažą 1 Eur pradinę įmoką, ir vėliau už jį atsiskaityti per 24 mėnesius, mokant mėnesio įmokas. Pasiūlymu  pasinaudoję vartotojai gali neištuštinę savo kišenių pradėti iškart bendrauti patogiau“, – pasakojo prekių ženklo „Pildyk“ vadovė Dominyka Jonušienė.

Visi „Pildyk“ vartotojai, sudarę 24 mėn. sutartį ir šį laikotarpį naudojantys „Pildyk“ paslaugas, gali įsigyti telefonus be jokio pabrangimo. Priklausomai nuo pasirinkto telefono modelio, mėnesinė įmoka yra nuo 1 Eur iki 29,5 Eur. Tai yra kur kas patogiau, nei vienu kartu atsisveikinti su šimtą ar kelis šimtus eurų siekiančia suma.

Jau kelerius metus „Pildyk“ vartotojai noriai naudojasi galimybe, leidžiančia telefonus įsigyti paprasčiau ir pasirinkti tikrai tą modelį, kurio norisi. Kai turi iš ko rinktis, pats nusprendi, ar pasirinkti paprastesnių funkcijų ir pigesnį, ar pažangesnį išmanųjį. O ypač smagu rinktis, kai žinai, kad pradinė įmoka – vos 1 Eur.

 

Populiarūs telefonų modeliai

„Pildyk“ pasiūlyme – 16 skirtingų mobiliųjų telefonų modelių. Paprastumą ir praktiškumą vertinantiems vartotojams – du klasikiniai „Nokia“ telefonų modeliai, mygtukiniai „Nokia 108“ ir „Nokia 225“. Tai patvarūs, ilgai neišsikraunantys telefonai su pagrindinėmis būtinomis funkcijomis ir fotokamera.

Pažangesnių telefonų norintys žmonės gali rinktis iš 14 išmaniųjų modelių. Akcijoje dalyvaujančių telefonų gamintojų sąrašas kalba pats už save: „Samsung“, „Apple“, „LG“, „Nokia“, „Coolpad“, „Sony“. Tai kokybiški telefonai, leidžiantys ne tik patogiau bendrauti, bet ir naršyti internete, bendrauti el. paštu, peržiūrėti ir koreguoti dokumentus, naudotis socialiniais tinklais. Visi telefonai turi geros kokybės fotokameras ir, kaip tikri išmanieji, leidžia pasinaudoti visomis šiuolaikinio telefono galimybėmis.

Pats metas atsinaujinti! Tarp 16 siūlomų telefonų ir populiariausieji, vieni pažangiausių išmaniųjų modeliai – „Apple iPhone 6 16 GB“ bei „Samsung Galaxy S6 Edge 32GB“.

Daugiau apie „Pildyk“ planus bei specialias akcijas galima sužinoti interneto svetainėje www.pildyk.lt, o apžiūrėti telefonus ir už gerą kainą nusipirkti patinkantį galima bet kuriame „Tele2“ salone.