Mes turime 256 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:128
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18672
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:65998
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Žemės mokesčio sumokėjimo terminas baigiasi ateinantį pirmadienį

2015 m. lapkričio 11 d. trečiadienis, Nr.84 (1520)

Valstybinė mokesčių inspekcija primena, kad šiemet gyventojai ir įmonės žemės mokestį sumokėti turi iki lapkričio 16 dienos.

VMI duomenimis, šiais metais žemės mokesčio mokėtojai į savivaldybių biudžetus turėtų sumokėti apie 27 mln. eurų žemės mokesčio (gyventojai į savivaldybių biudžetus turėtų sumokėti apie 23 mln. eurų, o įmonės – apie 4 mln. eurų). Nuo 2015 metų spalio 19 dienos gyventojai ir įmonės sumokėjo per 12,5 mln. eurų žemės mokesčio.

„Raginame nelaukti paskutinės dienos ir žemės mokestį sumokėti jau šią savaitę“,- pataria VMI Mokestinių prievolių departamento direktorė Stasė Aliukonytė-Šnirienė, primindama, kad jį sumokėti galima ne tik bankuose (VMI atsiskaitomoji sąskaita atidaryta daugelyje šalies bankų), bet ir pašto skyriuose,  „Perlo“ terminaluose, Maxima kasose ar spaudos kioskuose, kitose mokėjimus priimančios įstaigose. Laiku nesumokėjusiems bus skaičiuojami delspinigiai, kurių dydis šiuo metu - 0,03 procento už kiekvieną po mokėjimo termino mokamą dieną.