Mes turime 406 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2913
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19114
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95144
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

JOD Švenčionių skyrius turi naują vadovą

2015 m. spalio 31 d. šeštadienis, Nr.81 (1517)

Spalio 23 dieną vyko Jaunimo organizacijos DARBAS (JOD) Švenčionių skyriaus visuotinis susirinkimas, kurio metu buvo renkamas naujas skyriaus pirmininkas ir jo komanda.

Skyriaus narius pasveikinti atvyko Jaunimo organizacijos DARBAS valdybos nariai ir Švenčionių rajono savivaldybės Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė bei JOD Švenčionių skyriaus Garbės pirmininkė ir įkūrėja Inga Varnienė.

Visuotinio susirinkimo metu Švenčionių JOD skyriaus pirmininkė Diana Čop pristatė savo pusantrų metų veiklos ataskaitą, kurioje atsispindėjo gausybė nuveiktų darbų, suorganizuotų renginių ir akcijų.

Dar pavasarį išrinkta antrai kadencijai Diana Čop spalio mėnesį pareiškė nebegalinti skyriui atiduoti viso savo laiko ir nutarė skelbti naujo skyriaus pirmininko rinkimus.

Nauju jaunimo organizacijos DARBAS pirmininku tapo Modestas Rolskis, kuris savo užsispyrimu ir noru dirbti pavergė buvusią skyriaus pirmininkę Dianą Čop. Tikimasi, jog būtent šis jaunuolis su nauja jėga ves visą skyrių tik į priekį!

Visuotinio susirinkimo metu buvo renkama ir skyriaus pirmininko komanda. Pirmininko pavaduotoju tapo Arturas Bučelis, atsakinguoju sekretoriumi Pavel Romaslovskij, ryšių su visuomene atstovė ir Švenčionėlių miesto pogrupio vadovė Aurelija Šulgaitė ir projektų vadovė Karina Ratabylskaitė.

Tikimės, kad naujas Jaunimo organizacijos DARBAS pirmininkas su savo komanda dar labiau motyvuos visą skyrių ir įvykdys dar daugiau projektų bei akcijų.

„Tikrai džiaugiuosi tapęs pirmininku bei šalia savęs turiu nuostabią komandą. Pažadame nenuvilti ir toliau aktyviai veikti skyriaus veikloje“, - įspūdžiais dalinosi JOD Švenčionių skyriaus pirmininkas Modestas Rolskis.

Aurelija ŠULGAITĖ

 
Reklaminis skydelis