Mes turime 275 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:6566
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28453
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:72436
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2015 m. spalio 21 d. trečiadienis, Nr.78 (1514)

Žuvo keleivis

Spalio 17 registruotas Vilniaus aps. VPK KPS vyr. tyrėjos tarnybinis pranešimas, kad tą pačią dieną apie 17.45 val. Švenčionių r. kelio Švenčionėliai-Rėkučiai 8 km. automobilis „Audi 80“, vairuojamas R.D., gyv. Švenčionėlių sen., Švenčionių r., nuvažiavo nuo kelio ribų ir apvirto. Eismo įvykio metu žuvo keleivis V.M., gyv., Švenčionėlių sen. Švenčionių r. Iš vairuotojo paimtas kraujas girtumui nustatyti. Patikrinus alkotesteriu, nustatytas vidutinis girtumas (1,89 prom. Alkoholio). R.D. sulaikytas ir uždarytas į PK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas LR BK 281 str. 6 d.

 

Rasti švirkštai su įtartinu skysčiu

Spalio 13 d. registruotas pranešimas, kad Pabradės seniūnijos kaime pas 26 metų vyrą rasti du švirkštai su bespalviu skysčiu, įtariama narkotine medžiaga. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d.

 

Sulaužė skruostikaulį

Spalio 12 d. registruotas pranešimas, kad Cirkliškio kaime, autobusų stotelėje, nepažįstamas jaunuolis sudavė kumščiu į veidą 19 metų vyrui, dėl ko pastarasis patyrė skruostikaulio lūžį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str. 1 d.

 

Sugyventinę krėtė elekrošoku

Spalio 17 d. gautas Vilniaus aps. VPK VPS PP patrulės tarnybinis pranešimas, kad Švenčionėliuose į namus grįžęs agresyviai nusiteikęs P.B. (nustatytas 2,26 prom. alkoholio) griebė savo sugyventinę L.D., (nustatytas 1,81 prom. alkoholio) iš už nugaros, prirėmė prie kaklo perlenkiamą peilį, o kaire ranka, kurioje turėjo žibintuvėlį-elektrošoką, juo į įvairias kūno dalis ją krėtė, tuo sukeldamas jai fizinį skausmą. P.B. buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas LR BK 140 str. 2 d.

 

Neblaivūs santykius aiškinosi kumščiais

Spalio 17 d. gautas Vilniaus aps. VPK VPS PP patrulio tarnybinis pranešimas, kad Švenčionių r., Svirkų sen., namuose girtas 33 m. vyras žodinio konflikto metu trenkė stikline į lūpą bei ranka į veidą savo 37 m. sugyventinei, tuo sukeldamas jai fizinį skausmą. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

Spalio 17 d. gautas Vilniaus aps. VPK VPS PP patrulio tarnybinis pranešimas, kad Švenčionių r., Cirkliškio sen., namuose neblaivus 31 m. sūnus žodinio konflikto metu pastūmė savo 50 m. neblaivią motiną (nustatytas 2,46 prom. alkoholio), kuri griūdama susižeidė ranką, taip pat trenkė kelis kartus motinos 45 m. sugyventiniui (nustatytas 2,22 prom. alkoholio) į veidą, tuo sukeldamas jiems fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

Spalio 18 d. gautas Vilniaus aps. VPK VPS PB patrulio tarnybinis pranešimas, kad Švenčionių r., Švenčionėliuose, namuose, išgertuvių metu S.M. su lėkšte vieną kartą trenkė per galvą savo sugyventiniui M.V., tuo sukeldama jam fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

 

Savaitės apžvalga

Nuo 2015-10-12 iki 2015-10-19 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruota: 4 nusikaltimas žmogaus sveikatai, 19 viešosios tvarkos pažeidimų ir 9 chuliganizmai. Per šį laikotarpį įvykdytos 8 vagystės, įvyko 1 įskaitinis eismo įvykis, kurio metu žuvo žmogus, sulaikyti 6 neblaivūs vairuotojai, 88 asmenys nubausti už KET pažeidimus, 36 asmenys nubausti už administracinės teisės pažeidimus, rastas 2 lavonai, 6 kartus išvykta į šeimyninius ginčus.

Parengta pagal Švenčionių r. PK inf.