Mes turime 303 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5893
mod_vvisit_counterŠią savaitę:27780
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:71763
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Konkurse „Mano mokytojas“ Mantas Nalivaika pelnė diplomą

2015 m. spalio 10 d. šeštadienis, Nr.75 (1511)

Kiekvienas kūrybinis konkursas – tai puiki galimybė išbandyti save, savo sugebėjimus, o jei iš daugelio konkursui pateiktų darbų, tavo darbas patenka tarp geriausių, tai jau džiugi žinia ir paskatinimas kurti toliau.

2015 m. pavasarį Lietuvos švietimo darbuotojų profesinė sąjunga organizavo respublikinį piešinių ir meninių tekstų konkursą „Mano mokytojas“. Konkurse aktyviai dalyvavo ir Švenčionių pradinės mokyklos mokiniai. Buvo išsiųsti net 35 darbai, o pasidėjus mokslo metams atėjo džiugi žinia, kad tarp geriausių pateko ir 2B klasės mokinio Manto Nalivaikos piešinys.

Spalio 2 d. Vilniuje Mokytojų namuose Mantui Nalivaikai ir jo mokytojai Danguolei Sadaunykienei buvo įteikti diplomas ir padėkos raštas. Štai ką apie apdovanojimo ceremoniją papasakojo mokytoja Danguolė Sadaunykienė.

- Konkurso „Mano mokytojas“ baigiamasis renginys vyko spalio 2 d. kultūros ir švietimo centro „Vilniaus mokytojų namai“ didžiojoje salėje ir buvo skirtas artėjančiai Tarptautinei mokytojų dienai. Renginyje buvo pristatyta paroda konkursas, vyko konferencija ir, žinoma, konkurso nugalėtojų pagerbimo šventė. Malonu, kad nugalėtojų darbai sudėti į katalogą, kurį kartu su padėkos raštu ir diplomu gavome ir mes. Kaip ir kiekviena tokia šventė sulaukia nemažai sveikintojų. Susirinkusius mokinius ir mokytojus sveikino LR Seimo Pirmininko pavaduotoja Irena Degutienė, LŠDPS pirmininkas Andrius Navickas ir dar visas būrys sveikintojų. Turėjome galimybę pasiklausyti Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijos choro „Ugnelė“ ir Vievio meno mokyklos jaunųjų atlikėjų.

- Ar ilgai veiks nugalėtojų darbų paroda?

- Paroda, kurioje eksponuojami nugalėtojų darbai, šį mėnesį veiks Vilniaus mokytojų namuose, o mes su Mantu džiaugiamės pamatyta menine aplinka ir kūrybinėmis idėjomis ir dėkojame už paramą ir paskatinimą vykti į baigiamąjį renginį LŠDPS Švenčionių r. susivienijimui ir jo pirmininkei Snieguolei Veličkienei, - baigdama pasakojimą apie baigiamąjį konkurso „Mano mokytojas“ renginį Švenčionių pradinės mokyklos mokytoja Danguolė Sadaunykienė.

Algis JAKŠTAS