Mes turime 385 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4845
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21046
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:97076
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Pildyk“ vartotojams – madingos ir išskirtinės telefonų puošmenos

2015 m. rugsėjo 19 d. šeštadienis, Nr.69 (1505)

„Pildyk“ nusprendė visiems telefonų naudotojams ir savo klientams pasiūlyti naujovę Lietuvoje – išskirtinius ir itin patrauklius telefonų ausinių jungties kištukus – baubukus.

Mažieji baubukai ne tik apsaugo ausinių kištuko angą nuo dulkių ir kitų nešvarumų, kai jos nenaudojate, bet ir suteikia telefonui asmeniškumo ir išskirtinumo.

 

Sukūrė lietuvių dizaineriai

10 niekur nematytų ir išvaizdžių baubukų kartu su „Pildyk“ komanda sukūrė lietuvių dizaineriai.

„Norėjome pasiūlyti kažką savo, niekur nematyto ir originalaus, bet kartu ir praktiško. Taip gimė baubukų idėja – linksmų, šėlstančių ir išdaigas krečiančių mažų pabaisiukų serija, kurią sukūrė lietuvių dizaineriai. Į jų kūrybą taip pat įsitraukė vaikai ir paaugliai, kurie dalijosi savo nuomone, kas jiems patinka, įdomu – buvo išties smagus procesas, o baubukai atrodo dar puikiau, nei įsivaizdavome“, – pasakojo Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Lietuvių dizainerių studija „PetPunk“, į kūrybą įtraukusi ir vaikus bei paauglius, sukūrė tokius aksesuarus telefonams, kurie patiktų visiems jaunatviškiems žmonėms. Kiekvienas baubukas turi savo charakterį ir būdo bruožus: vienas mėgsta tinginiauti, kitas – miegoti, trečias – krėsti išdaigas.

Baubukai išsiskiria kokybiška gamyba, į kiekvieną įdėta rankų darbo. Pačios mažiausios baubukų detalės – akytės, blakstienos – siauru teptuku užtepamos rankomis. Taip šis aksesuaras tampa dar unikalesnis ir labiau išskirtinis.

 

Gali turėti kiekvienas

Panorus apgyvendinti vieną iš baubukų ant savo telefono, norimą baubuką galima įsigyti už 2,99 EUR bet kurioje IKI parduotuvėje ar „Tele2“ salone. Ir pasirinkti būtent tą patį gražiausią.

Rinktis galima iš dešimties skirtingų personažų, turinčių savo charakterį ir būdo bruožus. Aktyvūs „Pildyk“ vartotojai nesunkiai ir be papildomų išlaidų surinks visą skirtingų baubukų kolekciją.

 

Patinka visiems

Kuriant baubukus „Pildyk“ netgi padarė apklausą, kurios metu paaiškėjo, jog mažieji išdaigininkai patinka visiems, nepaisant amžiaus. Beveik visos merginos iki 16 metų sakė, kad baubukai joms itin patinka ir pradėdavo svarstyti, kiek skirtingų pabaisiukų reikėtų turėti norint vis naujai papuošti savo telefoną.

Tokio paties amžiaus vaikinai buvo kiek skirtingų nuomonių. Vieniems baubukai patiko iškart, kitiems reikėjo šiek tiek laiko priprasti prie išskirtinio aksesuaro.

Kūrėjus labai nudžiugino tai, kad tokie nedideli, bet linksmi ir žavūs baubukai itin patinka 25-35 metų moterims.

Taigi, visus „Pildyk“ draugus kviečiame į IKI ir „Tele2“ – gražuoliai baubukai jau laukia.

 
Reklaminis skydelis