Mes turime 308 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5655
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19515
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91872
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Pildyk“ vartotojams – galingi išmanieji tik už 3,99 Eur mėnesiui

2015 m. rugsėjo 2 d. trečiadienis, Nr.64 (1500)

Juk būna, kad vasara prabėga kaip svirpliui toje pasakoje – smuikuojant po medžiu. Ateina ruduo – nauji darbai ir iššūkiai, o įsigyti naujo telefono nėra už ką. Tik nusiminti tikrai neverta, nes su „Pildyk“ išmaniuosius flagmanus jau galima įsigyti už neįtikėtinai mažą – vos 3,99 Eur – mėnesio mokestį.

Ir tai – dar ne viskas. Kartu su šviežutėliu išmaniuoju „Pildyk“ duoda nemokamą gigabaitą duomenų. Kiekvieną mėnesį, iki pat metų galo!

 

Ir pigu, ir patogu

„Geram išmaniajam reikia pataupyti, o ką daryti, jei negali iškart sumokėti visos kainos? Nauja „Pildyk“ akcija suteikia mūsų klientams galimybę įsigyti gerų išmaniųjų už labai prieinamą pradinę įmoką, o vėliau už telefoną mokėti vos 3,99 Eur per mėnesį. Tai ne tik labai patogu, bet ir neištuštins kišenių“, – pasakojo prekės ženklo „Pildyk“ vadovė Dominyka Jonušienė.

Įsigyti išmaniuosius už patrauklią kainą galės „Pildyk“ klientai, sudarę 24 mėn. sutartį. Pasirinktas pasiūlymas kas 30 dienų atsinaujins automatiškai, tad pačiam niekuo nereikės rūpintis.

Akcijos metu „Pildyk“ klientai galės rinktis net iš penkių puikių išmaniųjų modelių: „Samsung Galaxy Core Prime LTE“, „Samsung Galaxy Grand Prime LTE“, „LG Spirit C70 4G LTE“, „LG G4C“ ir „Sony Xperia E4G“.

 

Mobilusis internetas – spalvingesniam gyvenimui

Geras išmanusis – jau gera pradžia. Tačiau norint visapusiškai išnaudoti jo teikiamas galimybes, be mobiliojo interneto apsieiti nepavyks.

Pasak D. Jonušienės, mobiliajam internetui išbandyti dabar – pats geriausias metas, nes įsigijus vieną iš penkių išmaniųjų, kiekvieną mėnesį „Pildyk“ 1GB interneto duomenų suteiks nemokamai. Akcija tęsis iki pat šių metų gruodžio 31 dienos.

„Net ir mėgstančiam naršyti internete gigabaitas duomenų jau yra nemažas kiekis. Jo tikrai užtenka naujienų srauto, foto ir video turinio peržiūrai ar programėlių siuntimui. Ir tą bus galima nemokamai daryti ištisus 4 mėnesius! Šio dovanojamo interneto tikrai pakaks susipažinimui su mobiliojo interneto teikiamomis galimybėmis“, – teigia D. Jonušienė.

Beje, visi penki akcijos metu siūlomi išmaniųjų modeliai turi naujos kartos 4G LTE ryšio funkciją. Taigi, su jais naršymas internete bus ypač spartus ir sklandus.

 

Geidžiamiausi išmaniųjų modeliai

Ieškantys stilingo ir tikrai galingo išmanaus telefono turėtų atkreipti ypatingą dėmesį į tris akcijos modelius – „Samsung Galaxy Grand Prime LTE“, „LG G4C“ ir „Sony Xperia E4G“. Tai – tikri flagmanai, jau pelnę „Pildyk“ klientų simpatijas.

„Samsung Galaxy Grand Prime LTE“ – elegantiškas ir nepriekaištingai veikiantis išmanusis. Vos 8,6 milimetro storio telefonas turi išraiškingą 5 colių ekraną ir net 5 MP priekinę kamerą su itin plataus 85 laipsnių kampo objektyvu. Tai – tikras atradimas asmenukių mėgėjams. Sumokėjus pradinę 89 Eur įmoką, vėliau šis telefonas kainuos tik 3,99 Eur/mėnesiui.

„LG G4C“ išmanusis akį traukia unikaliu lenktu dizainu. Tai – tikras galiūnas su 5 colių HD ekranu ir keturių branduolių procesoriumi, lemiančiu ypatingai gerą telefono darbo spartą. Tuo tarpu 8 MP kamera su automatinio fokusavimo ir priekinio fotoaparato apšvietimo funkcijomis leidžia daryti itin kokybiškas nuotraukas. Sumokėjus pradinę 89 Eur įmoką, vėliau šis išmanusis kainuos tik 3,99 Eur/mėnesiui.

„Sony Xperia E4G“ išsiskiria kokybišku dizainu, patogumu ir sparta. Šis elegantiškas modelis sukurtas taip, kad jį būtų patogu valdyti net viena ranka. „Sony Xperia E4G“ galite drąsiai daryti išskirtines nuotraukas, žiūrėti vaizdo medžiagą ar bendrauti tiek, kiek norisi – telefono baterija itin ištverminga ir neišsenka apie dvi paras. Sumokėjus pradinę 85 Eur įmoką, vėliau telefonas kainuos tik 3,99 Eur/mėnesiui.

 
Reklaminis skydelis