Mes turime 155 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1239
mod_vvisit_counterŠią savaitę:3962
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:56250
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Apie naują registravimo pas odontologus Švenčionių poliklinikoje tvarką

2015 m. rugpjūčio 19 d. trečiadienis, Nr.60 (1496)

Nuo 2015-08-31 dienos keičiasi registravimo pas odontologus Švenčionių poliklinikoje tvarka.Registruotis galima telefonu 8 387 68228 arba atvykus į poliklinikos trečią aukštą 301 kabinetą.

Registracija vyks kasdien, o ne vieną mėnesio dieną (kaip buvo anksčiau). Užsiregistravę ir laiku neatvykę bei nepranešę apie neatvykimą pacientai turės registruotis iš naujo.

Būtinąją pagalbą suteiks tas gydytojas, kuris bus tuo metu laisvas.

Nėščiųjų priėmimo tvarka nesikeičia: jas visada atsiunčia profilaktinei patikrai  stebintis nėštumą gydytojas ginekologas,o vėliau, jeigu reikalingas gydymas,vizitus suplanuoja gydytojas odontologas..

Vaikai dėl pažymų į mokyklą priimami tą pačią dieną.Gydymui registruojami bendra tvarka.

Gerbiamieji Švenčionių poliklinikos pacientai, interneto erdvėje pasklidusi klaidinanti informacija apie odontologų pagalbą mūsų poliklinikoje. Čia dirba penki odontologai, todėl problemų patekti pas gydytoją nėra, tačiau jei visi pageidauja patekti pas vieną gydytoją, gali tekti ir palaukti. Juk vienas gydytojas negali priimti viso miesto gyventojų.

Tikimės, kad nauja registravimo tvarka supaprastins patekimo pas gydytojus galimybę, ir Jūs galėsite laiku pasirūpinti savo sveikata.

Švenčionių r. PSPC administracija

 
Reklaminis skydelis