Mes turime 316 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4931
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15118
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91148
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės. Kriminalai. Gaisrai.

2015 m. liepos 15 d. trečiadienis, Nr.51 (1487)

Degė kirtimo atliekos

Liepos 8 d. registruotas Valstybės įmonės Nemenčinės miškų urėdija raštas, kuriame informuojama apie degančias kirtimo atliekas miško aikštelėse, esančiose Pabradės seniūnijose. Sudegė 70 m3 kirtimo atliekų, kurių vertė 315 Eur. Urėdijai padaryta bendra žala 450 Eur. Įtariamas padegimas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 2 d.

 

Dingo pinigai

Liepos 8 d. registruotas 71 metų Pabradės miesto gyventojo pareiškimas, kad dienos metu iš neužrakintų namų, iš darbužių spintos dingo 660 Eur. Padarytas nuostolis 660 euro. Pradėtas ikiteismini tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.

 

Sumušė

Liepos 11 d. registruotas pranešimas, kad 52 metų Švenčionių seniūnijos kaimo gyventoją sumušė jam iš matymo pažįstami du jaunuoliai. Vyras dėl patirtų traumų paguldytas į VšĮ Švenčionių ligoninės traumatologijos skyrių. Pradėtas ikiteismini tyrimas pagal LR BK 138 str. 1 d.

 

Degė tuščios sodybos

Liepos 7 d. apie 2 val. po vidurnakčio, gaisras kilo mediniame vieno aukšto name Juzinos k., Sarių sen. Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, stogas ir perdengimas jau buvo įgriuvę. Gaisro metu sudegė pastato stogas, perdengimas, iš vidaus išdegė sienos ir apdaila. Gaisro priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Tą pačią dieną apie 16 val. gaisras kilo Trakų viensėdyje Strūnaičio sen. esančiame mediniame vieno aukšto su mansarda name. Atvykus pirmiesiems ugniagesiams gelbėtojams gaisras jau buvo išplitęs namo pastogėje, degė nendrinė stogo danga. Šio gaisro metu nudegė ir išardyta apie 150 kv. m. nendrių stogo, aprūko ir buvo užlietas vandeniu pastato vidus. Spėjama gaisro priežastis – žaibo iškrova.

 

Užgesino degančią patalynę

Liepos 10 d. 22 val. 30 min. Švenčionių priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje buvo gautas Bendrojo pagalbos centro pranešimas, kad Bajorėlių g. 6, Pabradės m. mediniame name kilo gaisras. Atvykęs pirmasis ugniagesių gelbėtojų skyrius užgesino lovoje degusią patalynę, išvėdino patalpas. Kitos ugniagesių gelbėtojų pajėgos buvo atšauktos. Gaisro aplinkybės tiriamos.

 

Sudegė du žmonės

Liepos 13 d. 8 min. po vidurnakčio, ugniagesiai gelbėtojai gavo pranešimą iš Bendrojo pagalbos centro ir buvo išsiųsti į gaisrą Andreikų k., Strūnaičio sen. Atvykus pirmiesiems ugniagesių gelbėtojų skyriams, atvira liepsna degė vieno aukšto medinis gyvenamasis namas. Liepsna jau buvo apėmusi visą pastatą, stogas sudegęs, o pastato perdengimas įgriuvęs. Užgesinus liepsną ugniagesiai namo viduje surado stipriai apdegusius du vyriškos lyties kūnus. Šio gaisro metu visiškai sudegė medinis gyvenamasis namas (6 x 10 m). gaisro metu žuvo pil. N.L. (51 m) ir pil. A.L. (66 m).

Gaisro priežastis ir aplinkybės nustatinėjami.

 

Šalino nugriuvusius medžius

Liepos 7 d. ryte Sarių sen., Pliauškių III k. ugniagesiai gelbėtojai supjovė ir patraukė nuo važiuojamosios kelio dalies nugriuvusius medžius.

Tą pačią dieną apie 16 val. Pabradės sen., 3 km nuo Pabradės m. link Arnionių k., ugniagesiai gelbėtojai pašalino ant važiuojamosios kelio dalies užgriuvusį medį.

 

Savaitės apžvalga

Nuo 2015-07-07 iki 2015-07-13 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruota: 1 nusikaltimas žmogaus sveikatai, 2 turto sunaikinimo ar sugadinimo atvejai, 33 viešosios tvarkos pažeidimai ir 3 chuliganizmai. Per šį laikotarpį įvykdytos 2 vagystės, įvyko 1 eismo įvykis, sulaikyti 2 neblaivūs vairuotojai, 23 asmenys nubausti už KET pažeidimus, 56 asmenys nubausti už administracinius teisės pažeidimus, rasti 2 lavonai, 2 kartus išvykta į šeimyninius ginčus.

Parengta pagal Švenčionių r. PK ir PGT inf.

 
Reklaminis skydelis