Mes turime 301 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:700
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16901
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92931
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Darbo partija į kultūros viceministro pareigas teikia Vytauto Vigelio kandidatūrą

2015 m. liepos 1 d. trečiadienis, Nr.59 (1483)

Savaitgalį Varniuose vyko tradicinis Darbo partijos sąskrydis. Pirmieji į jį išvyko JOD atstovai – darbiečių jaunimas. Jaunimas laiko veltui nešvaistė – kol visa sąskrydžio teritorija ir valdžia jų rankose, pademonstravo savo gebėjimus įvairiose srityse – sporto, pramogų, intelekto. Malonu, kad mūsų rajono JOD atstovų grupė, meiliai vadinama darbietukais, ypač gerai pasirodė protų mūsšyje.

Šeštadienį į sąskrydį rinkosi darbiečiai. Vyko kaip visada darni ir gerai pasirengusi mūsų rajono darbiečių komanda su skyriaus pirmininku Vytautu Vigeliu priešakyje. Skyriaus sekretorė Violeta Čepukova po sąskrydžio džiaugėsi, kad partiečiai ir laiką puikiai praleido, ir stipriai pasirodė įvairiose rungtyse. Tiesa, daugiausia tai buvo draugiškos varžytuvės. O štai atskiri asmenys šaškių varžybose prie lentų parimo rimtai. Pergalę išplėšė mūsų rajono atstovas Juzefas Uziala.

Posėdžiavusi Darbo partijos taryba svarstė darbinius klausimus, tarp kurių – kultūros viceministro kandidatūra. Nuspręsta į viceministro pareigas teikti Vytautą Vigelį.

Sąskrydžio dalyviai ne tik patys linksminosi patys – juos linksmimo ir populiarūs atlikėjai: Rytis Cicinas, grupės „69 danguje“ ir „Džentelmenai“. Šventinę programą vainikavo įspūdingas fejerverkas.

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis