Mes turime 293 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3221
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13408
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89438
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Onai Vinikienei iš Šventos kaimo sukako 100 metų

2015 m. birželio 10 d. trečiadienis, Nr.54 (1478)

„Skaičiuok kiekvieną dieną, kiekvieną prarastą minutę. Laikas – vienintelis dalykas, kur pagirtinas žmogaus šykštumas“, - rašė vokiečių rašytojas Tomas Manas. Sekmadienį gražų jubiliejų atšventusiai Šventos kaimo gyventojai Onai Vinikienei likimas sudėjo dosnią gyvenimo kraitę – jau visą 100 metų.

Gražios sukakties paminėjimas prasidėjo šeštadienį, birželio 6-ąją, Šv. Mišiomis Švenčionių Visų Šventųjų bažnyčioje. Šv. Mišias aukojo parapijos klebonas Medardas Čeponis. Į prasmingai šventei skirtas Padėkos mišias susirinko gausus sukaktuvininkės giminių būrys, bendruomenės ir valdžios atstovai, parapijiečiai, atėję pasimelsti už šimtametę.

Jubiliatę taip pat pasveikino Švenčionių aklųjų ir silpnaregių draugijos Švenčionių skyriaus pirmininkė Stasė Mažuolienė.

Kaip ir kiekvieno žmogaus gyvenime, o ypač ilgaamžio, būna ir džiaugsmo, ir skausmo, atradimų ir praradimų. Visko buvo ir Onos Vinikienės gyvenime per tuos 100 metų – už viską ačiū Dievui, kaip už tai, kad jau įžengė į 101-uosius.

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis