Mes turime 376 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1882
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18083
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94113
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Rajono meras Vytautas Vigelis apdovanotas „Auksinės krivūlės riterio“ ženklu

2011 m. spalio 12 d., trečiadienis Nr.75 (1122)

Švenčiant Lietuvos vietos savivaldos dieną jau šeštus metus iš eilės „Auksinės krivūlės“ apdovanojimais už ryškiausias iniciatyvas ir darbus pagerbtos Lietuvos savivaldybės. 13 ministerijų bei Policijos departamentas paskelbė savo „Auksinės krivūlės“ laureatus – labiausiai tam tikroje srityje pasižymėjusias savivaldybes.

„Auksinės krivūlės riterio“ ženklus, kurie suteikiami už nuopelnus Lietuvos savivaldai, jos plėtrai ir stiprinimui, šiemet Lietuvos savivaldybių asociacijos prezidentas Ričardas Malinauskas įteikė trims merams - Švenčionių rajono savivaldybės merui Vytautui Vigeliui, Marijampolės - Vidmantui Braziui ir Pasvalio - Gintautui Gegužinskui. Švenčionių rajono meras Vytautas Vigelis dirba 6-tą kadenciją, Pasvalio meras Gintautas Gegužinskas – 5-tą, o Marijampolės meras Vidmantas Brazys su pertrauka išrinktas 4-ai kadencijai.

Ankstesniais metais Švenčionių rajono savivaldybė yra gavusi du „Auksinės krivūlės apdovanojimus: „Už darbo vietų steigimo skatinimą kaimo vietovėse“ ir „Už saugios bendruomenės kūrimą“.

Svarbiausi Lietuvoje savivaldos apdovanojimai įteikti Lietuvos savivaldybių asociacijos (LSA) organizuojamame renginyje „Auksinė krivūlė 2011“, kuris vyko Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO.

Irena PAULIUKEVIČIENĖ

 
Reklaminis skydelis