Mes turime 628 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:13287
mod_vvisit_counterŠią savaitę:34336
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:113457
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Šeimos šventė Pavoverėje

2015 m. gegužės 30 d. šeštadienis, Nr.51 (1475)

Šeimos šventė – puiki galimybė ne tik pabūti kartu, pasidžiaugti pavasariu ir ateinančia vasara, bet ir pabendrauti su kitomis šeimomis, pasidžiaugti gabiais vaikais ir, žinoma, turiningai praleisti laiką.

Gegužės 15 dieną į Pabradės miesto kultūros centro Pavoverės filialo šeimos šventę susirinko gražus būrys vaikučių, tėvelių, senelių ir žiūrovų.

Renginys buvo skirtas Tarptautinei šeimos dienai. Šventėje dalyvavo svečiai: Švenčionių rajono tarybos narys Bronislovas Vilimas, Švenčionių rajono savivaldybės administracijos kultūros švietimo jaunimo ir sporto vyriausioji specialistė Rūta Baliukonienė. Visus susirinkusius pasveikino Pabradės seniūnė Marija Sadovskaja.

Koncertą pradėjo mažiausieji Pabradės miesto kultūros centro vaikų ir jaunimo folkloro ansamblio „Žeimenėlė“ dalyviai, vadovaujami Teresės Raišuotienės, Danutės Godliauskienės, Lolitos Vilimienės. Vaikai daug nuoširdžių žodžių skyrė savo tėveliams, dainavo lietuvių liaudies dainas, žaidė ir šoko liaudiškus ratelius. Smagiai skambėjo Pabradės meno mokyklos jaunųjų pianisčių Viktorijos Golovač (vadovė Stela Turica) ir Anastasijos Cernozub (vadovė Oksana Vasiliauskienė) atliekami kūriniai. Koncertą tęsė ir susirinkusiems dainavo publikos numylėtinės – sesutės Karina, Anastasija ir Julija Cernozub. Šeimų šventės dalyvius džiugino Pabradės miesto kultūros centro šokio studijos „Ritmas“ šokėjos, kurių vadovė Zita Sklubovskaja. Koncerto metu vyko smagūs žaidimai mamytėms ir tėveliams. Šios šventės kulminacija ir didžiausia staigmena vaikams – didelis šventinis tortas, kurio užteko ne tik šventėje koncertavusiems vaikams, bet ir jų tėveliams, svečiams ir kaimo gyventojams. Nina Golovač iškepė tortą ir pavaišino šventės dalyvius.

Džiaugiamės, kad Pavoverėje ne tik per šeimos dieną dalyvavo daug šeimų, bet ir nuolat aktyviai entuziazmo kupinos šeimos pasirodo visose Pabradės miesto kultūros centro Pavoverės filialo organizuojamose šventėse.

Erika OLEINIČAK