Mes turime 137 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:787
mod_vvisit_counterŠią savaitę:3510
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:55798
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Apvogė buvusį merą

2015 m. gegužės 23 d. šeštadienis, Nr.49 (1473)

Vos pasikeitus rajone valdžiai, dar prieš kelerius metus Auksine krivūle apdovanota už saugios bendruomenės kūrimą savivaldybė ima prarasti šį vardą. Švenčionėliuose pasipylė peštynės, prie daugiabučių gadinamos mašinos, pereita ir prie stambesnių „darbų“. Šią savaitę įžūliai apvogtas buvęs rajono meras, dabar opozicijos lyderis Vytautas Vigelis. Įsilaužus į garažą sodyboje Šakališkės kaime, buvo pavogtas keturratis. Bandyta pavogti ir ten pat buvusį traktoriuką, bet, matyt, kažkas sutrukdė, jis išvarytas ir paliktas už tvoros. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, policija įvykio plačiau nekomentuoja. Visos aplinkybės byloja, kad tai nebuvo atsitiktinė vagystė. Nukentėjo ne tik saugios bendruomenės įvaizdis, bet ir sodybą saugančios saugos firmos „Komanda“ reputacija, teks atlyginti nuostolius, kurie sudaro apie 10 tūkst. eurų.

Niekam nekyla abejonių, kad vagys gerai žinojo situaciją ir įsibrovė į garažą per tą pusę, kur signalizacija dėl neaiškių priežasčių neveikė. Vagių pasiruošta, veikta įžūliai ir drąsiai, lyg su „stogu“.

Vagystės laikas taip pat atrodo neatsitiktinis – prieš pat tarybos posėdį, nors prieš tai visą savaitę Vigelių šeima buvo išvykusi poilsiauti, sodyba buvo tuščia.

Vytautas Vigelis nuo platesnių komentarų ir prielaidų susilaiko, tikisi, kad policija sugebės atskleisti nusikaltimą.

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis