Mes turime 310 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5047
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15234
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91264
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Savivaldybėje – pirmasis veiklos nuomos automobilis

2011 m. spalio 8 d., šeštadienis Nr.74 (1121)

Rajono savivaldybės tarybos sprendimu, rajono savivaldybės administracija pradėjo nuomotis automobilius pagal veiklos nuomą. Automobiliai nuomojami konkurso būdu. Išnuomotas pirmasis – BMW iš firmos „Krasta auto“, pasiūliusios mažiausią kainą. „Volvo“ pasiūlyta kaina buvo beveik dvigubai didesnė. Šis automobilis, kaip ir kiti, kuriuos nuomosis, nėra skirtas kuriam nors konkrečiam asmeniui, visais automobiliais naudosis administracijos darbuotojai.

Savivaldybės administracija numato pagal veiklos nuomą išsinuomoti iš viso 10 automobilių, didžioji dalis jų skirta seniūnijoms.

Kaip rodo patirtis, veiklos nuoma yra žymiai ekonomiškiau, negu savas automobilių ūkis, todėl daug šalies įstaigų tuo naudojasi. Kainuoja tik nuomos mokestis ir kuras, o visa kita – techninė priežiūra, remontas, draudimas – nuomojančios firmos rūpestis. Automobiliai nauji, ekonomiški. Pavyzdžiui, BMW, kuriuo jau naudojasi savivaldybė, kuro išeiga 6 litrai 100 km. Automobiliai ženklinami savivaldybės užrašu.

„Švenčionių krašto“ inf.
 

 
Reklaminis skydelis