Mes turime 326 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1351
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11538
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87568
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Gal švenčioniškis vairuotojas persės į „Lietuvos draudimo“ dovanojamą BMW?

2015 m. balandžio 18 d. šeštadienis, Nr.40 (1464)

Daugeliui vairuotojų pavasarį baigia galioti privalomasis draudimas ir imama ieškoti – kur draustis. Dažniausiai ieškoma pigiausios kainos, nes neva nėra skirtumo. Juk draudiesi ne sau, o kitam. Gal taip ir buvo iki tol, kol rinkoje atsirado naujas ir kitoks privalomasis draudimas – su nauda sau: pagalba kelyje.

Nuo šiol jei neužsiveda variklis, išsikrovė akumuliatorius, sprogo padanga, užklimpote ar tenka nugabenti nevažiuojantį automobilį iki serviso – tai nebe vairuotojo problemos, o draudimo bendrovės. Žinoma, tik tuo atveju, jei privalomuoju apsidraudėte „Lietuvos draudime“.

„Matome, jog kainos rinkoje labai supanašėjo, skirtumai nedideli, todėl dabar ieškant draudimo labai svarbu, kokią papildomą naudą draudimo bendrovė sugeba duoti klientui. Visi mūsų klientai, apsidraudę privalomuoju draudimu, nuo šiol visada gauna sau techninę pagalbą kelyje – pačiose įvairiausiose situacijose. Maža to, visi, kurie nuo dabar iki pavasario pabaigos apsidraudžia, turi galimybę laimėti naują automobilį BMW 7, nes jų draudimo liudijimas tampa loterijos bilietu – ir tikimybė čia kur kas didesnė nei laimėti automobilį loterijoje“, – sakė „Lietuvos draudimo“ skyriaus Švenčionyse vadovė Jelena Simonenko.

 

Sutaupo iki 150 eurų neplanuotų išlaidų

„Lietuvos draudimo“ duomenimis, išsikviesti techninę pagalbą kainuoja nuo 35 eurų, pavyzdžiui, išsikrovus akumuliatoriui ar užtrenkus raktelius, iki daugiau kaip 150 eurų, kai prireikia brangiausios paslaugos – partempti sugedusį automobilį iš atokaus užmiesčio kelio.

„Tai yra tikrai dideli pinigai, palyginti su vidutine privalomojo draudimo kaina. Jei nors vieną kartą per metus pateksite į bėdą kelyje ir prireiks techninės pagalbos, šis draudimas jums jau atsipirks“, – sakė draudimo atstovė. Pasak jos, turint naująjį draudimą neteks gaišinti draugų ir artimųjų, o pačiam klientui bus ramiau ir mažiau streso – nes pagalba kelyje jam yra garantuojama.

 

Sugedus vien geranoriškumo nepakanka

Kaip rodo draudimo bendrovės duomenys, pagalbos kelyje prireikia kas penkioliktam vairuotojui, turinčiam šią draudimo apsaugą. Tačiau jeigu tokia situacija nutinka neturint draudimo – vien pakeleivingų vairuotojų geranoriškumu pasikliauti ne visada pavyks.

„Lietuvos draudimas“ atliko eksperimentą ir 9 valandas stebėjo, kaip vairuotojai linkę pagelbėti kitam vairuotojui, atsidūrusiam bėdoje ir stovinčiam kelkraštyje su atidarytu variklio dangčiu. Eksperimento metu pro pagalbos prašančius pravažiavo daugiau nei 3,5 tūkst. automobilių, o padėti sustojo vos 97 – tai yra mažiau kaip 3 procentai.

„Tokia situacija, kai nežinai ar greitai pavyks sulaukti pagalbos, tikrai kainuoja nemažai nervų ir sukelia streso. Be to, jei sustojote dėl gedimo temstant, nuošalesnėje vietoje, ne visada jauku stabdyti automobilius prašant pagalbos – nežinia, kas sustos“, – pasakoja apie eksperimentą J. Simonenko.

 

Atvyksta operatyviai visoje Lietuvoje

Pagalba kelyje nuo šiol yra neatsiejama „Lietuvos draudimo“ vairuotojų privalomojo draudimo dalis. Ji galioja visą parą, visus metus ir bet kuriame Lietuvos kampelyje.

Statistika rodo, jog bendrovės pagalba dažniausiai suteikiama greičiau nei per valandą.

„Mes įsitikinę, kad yra skirtumas, kur draustis – dabar tai žino ir mūsų klientai“, – sako „Lietuvos draudimo“ atstovė.

 
Reklaminis skydelis