Mes turime 303 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4904
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15091
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91121
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Pareiškimas

2015 m. balandžio 15 d. trečiadienis, Nr.39 (1463)

Konstanto Ramelio,

rajono savivaldybės tarybos nario

Pareiškimas

2015-04-04 „Žeimenos krantų“ Nr. 24 rajono tarybos narys nuo Lietuvos Lenkų rinkimų akcijos(taip save įvardija) Antonij Jundo straipsnyje „Ramiai sutikime šv. Velykas – „Raganų medžioklės“ nebus!“ paskleidė melagingą gandą, neva aš ir buvusi mero patarėja Audronė Linkuvienė rengiasi įsteigti profesinę sąjungą, siekdami apginti savivaldybės darbuotojus. Tai jis vertina negatyviai.

Atsakingai pareiškiu, jog aš tikrai nesirengiu kurti jokios profsąjungos ir, jeigu toks procesas vyksta, jame nedalyvauju. Aš nesu nei valstybės tarnautojas, nei savivaldybės darbuotojas, todėl kurti profsąjungą neturiu jokio intereso ir netgi galimybės. Tokius gandus kurti ir skleisti gali tik ne visai pilno proto asmenys. Tuo labiau, taip elgtis netinka savivaldybės tarybos nariui A. Jundo.

Ėjau į rinkimus ir siekiau būti išrinktas tarybos nariu ne tam, kad kurčiau kažkokias organizacijas, o tam, kad taryboje priimami sprendimai atitiktų žmonių interesus ir lūkesčius. Panaudodamas savo žinias ir patirtį ta linkme ir dirbsiu. Kaip ir žadėjau rinkėjams, pirmiausia pradėsiu rengti naują tarybos sprendimo projektą dėl buitinių atliekų tvarkymo, kuriuo būtų ženkliai sumažintas rinkliavos dydis iš gyventojų. Tikiuosi, naujoji valdančioji dauguma jį palaikys.

Na, o pats A.Jundo straipsnis neišlaiko kritikos, pilnas prieštaringų teiginių, grasinimų. Teigdamas, jog niekas nesiruošia sąžiningai dirbančių, bei pagrįstai užimančių savo postą atleisti iš darbo, jau sekančiame sakinyje grasina atleisti visokius valdininkus veltėdžius iš darbo (taip juos pažemindamas), nes darbas reikalingas jauniems specialistams, kad bus atleidžiami pensininkai, kad nauja šluota naujai šluoja, tai bus ir atleidimų ir t.t. Taigi, A.Jundo, būdamas tik eiliniu tarybos nariu, pats per laikraštį gąsdina ir skleidžia gandus apie būsimus atleidimus. Matyt, toks naujos daugumos nario elgesys ir skatina tarnautojus kurti profsąjungą. Manyčiau, kad tokiu būdu, tyčia ar netyčia, nuteikinėja tarnautojus prieš naują merą ir naują valdančiąją daugumą.

Manau, kad ponas A.Jundo per anksti įsijautė į visagalio vaidmenį. Nors politikoje ne naujokas, bet turėtų gerokai pasimokyti iš naujo mero Rimanto Klipčiaus santūrumo. Iki šiol jis negrasino atleidimais, neprisiima naujos šluotos vaidmens. Atvirkščiai, kviečia visus konstruktyviai bendradarbiauti. Tai – sveikintina.

Pagarbiai,

Konstantas Ramelis

 
Reklaminis skydelis