Mes turime 360 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1534
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11721
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87751
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Neslėpk žinių, ateik į proto mūšį!

2015 m. kovo 21 d., šeštadienis, Nr.21 (1457)

Kovo 12 dieną keturi šimtai moksleivių iš skirtingų Lietuvos miestų ir miestelių susikovė protų mūšyje „Neslėpk žinių, ateik į protų mūšį!“. Pirmasis žaidimo etapas vyko vienu metu Kaune, Vilniuje, Panevėžyje, Telšiuose ir Tauragėje. Edukacinį renginių ciklą Vaikų finansinio švietimo savaitei inicijavo Lietuvos centrinė kredito unija drauge su 13 kredito unijų ir Roberto Petrausko komanda.

Šiame nuostabiame renginyje dalyvavo ir mūsų krašto mokyklų 9-10 klasių komandos iš Zarasų, Ignalinos, Švenčionių ir Pabradės. Labai džiaugiamės, kad mūsų krašto mokiniai yra aktyvūs, išmanūs ir siekiantys kuo geresnių rezultatų. Renginio metu mokiniams reikėjo atsakyti į 30 klausimų, susijusių su istorija, geografija, ekonomika, finansiniu raštingumu bei įvairenybėmis. Klausimai buvo labai šmaikštūs, leidžiantys pasukti galvas net ir mokinius lydintiems mokytojams.

Švenčionims atstovavo Švenčionių Zigmo Žemaičio gimnazijos komanda „Asai“, kurioje žaidė Audronė Dambrauskaitė, Ingrida Markevičiūtė, Renata Menčinskaitė, Andrius Lazovskis, Edgaras Kolesovas, Erikas Frolovas bei Emilija Saulytė su ekonomikos mokytoju Mindaugu Zaičiku. Ši šauni komanda buvo nusiteikusi rimtai kovai, viso renginio metu pastebėjau susikaupimą ir stiprų komandinį darbą, išugdytą mokytojo Mindaugo Zaičiko. Net ir renginio vedėjo Roberto Petrausko pateikti klausimai neišgąsdino šios stiprios komandos.

Nuoširdžiai dėkoju Ignalinos kredito unijos vardu Jums, mieli kolegos, už Jūsų ryžtą sudalyvauti edukaciniame renginyje, skirtame vaikų finansinio švietimo savaitei.

IKU inf.

 
Reklaminis skydelis