Mes turime 319 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4935
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15122
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91152
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Naktis mokykloje

2015 m. kovo 18 d., trečiadienis, Nr.20 (1456)

Vasario pabaigoje Švenčionių Zigmo Žemaičio gimnazijoje vyko renginys „Naktis mokykloje“. Tokio pobūdžio renginys šioje gimnazijoje buvo organizuojamas pirmą kartą, tačiau mokiniai viliasi, kad ne paskutinį. Į mokyklą mokiniai rinkosi 19 val. Mokyklos slenkstį jie peržengė su viltimi linksmai praleisti naktį ir ne bet kur, o gimnazijoje. Ir tai pasiteisino!

Buvo sudaryta programa, kuri gimnazistams neleido miegoti visą naktį. Renginio pradžioje buvo pristatytos saugumo ir elgesio taisyklės, kurių mokiniai laikėsi viso renginio metu, todėl nekilo jokių nesusipratimų. Nuo rimtosios dalies priėjome prie estafečių. Gimnazistai, susiskirstę komandomis, vykdė kūno kultūros mokytojų pateiktas užduotis. O jos buvo labai įvairios ir reikalavo atidumo bei jėgų. Išlieję prakaitą sporto salėje, kiek atsipūtėme klausydamiesi grupės „Plastmastika“ koncerto. Tačiau ramybė truko neilgai. Vėl bėgiojome po gimnaziją žaisdami orientacinį žaidimą, šokome ir dainavome scenoje prisistatydami, piešėme gražiausius piešinius. Pastangos buvo įvertintos! Komandos, geriausiai ir greičiausiai atlikusios savo užduotis, laimėjo nemokamą pažintinę kelionę mokykliniu autobusu. Nenustygstantys vietoje mokiniai po žaidimų galėjo linksmintis diskotekoje, kuri tęsėsi visą naktį, o kiti galėjo ilsėtis žiūrėdami filmus ar žaisdami „Šaradas“. Kam patinka dainuoti, savo sugebėjimus galėjo pademonstruoti „Karaokė“. Nepaisant to, kad paryčiais daugelis buvo pavargę ir mieguisti, bet patenkinti, jog renginys pavyko. Džiaugiamės, kad daugelis mokinių norėtų pakartoti naktį mokykloje. Organizatorių komanda, atsižvelgdama į pageidavimus bei pasiūlymus, neketina nuleisti rankų. O už tai, kad leido mums organizuoti šį renginį ir pasitikėjo mumis, norime padėkoti gimnazijos direktorei Danutei Čepulienei, direktorės pavaduotojai Daivai Jasiulionienei, dėkojame mokytojams, tėveliams ir policijos pareigūnėms D.Stūglienei bei V.Mikulėnienei, kurie buvo atsakingi už mūsų saugumą.

Ernesta JANUŠEVSKAITĖ

 
Reklaminis skydelis