Mes turime 357 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4493
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20694
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96724
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Viktorina, skirta Lietuvos valstybės atkūrimo dienai

2015 m. vasario 27 d., penktadienis, Nr.16 (1452)

Originaliai Vasario 16-ąją – Lietuvos valstybės atkūrimo diena – šiemet buvo paminėta Švenčionių m. kultūros centro Stanislavavo filiale. Pirmiausia buvo sulaukta daug piešinių, skirtų Lietuvos valstybės atkūrimo dienai, Lietuvai. Klubo vedėja Daiva Trinkūnienė visiems piešinių konkurso dalyviams įteikė dovanėles, o po to vyko viktorina, skirta Vasario 16-ajai.

Nors iš pradžių buvo planuota, kad viktorinoje dalyvaus tik vaikai, bet greitai į šį prasmingą žaidimą, kurio tikslas buvo prisiminti su šia Lietuvai svarbia data susijusius įvykius, faktus. Viktorinai ruoštis specialiai nereikėjo, tiesiog reikėjo įdėmiai klausytis pranešimo, skirto Vasario 16-ajai, kurį perskaitė Monika Vinikaitė ir Greta Datenytė, nes visi klausimai, į kuriuos teko atsakyti viktorinoje dalyvavusioms komandoms, buvo iš pranešimo.

Azarto buvo daug, o nugalėtojai džiaugėsi dovanėlėmis. Bet pralaimėjusių tikrai nebuvo, nes visi šventiniame renginyje dalyvavę ir suaugę, ir vaikai dar kartą prisiminė su viena svarbiausių Lietuvos datų – Vasario 16-ąja – susijusius įvykius, žmones.

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis