Mes turime 557 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:7332
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13742
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95491
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Darbo partija tradiciškai su senaisiais metais atsisveikino šventiniame vakare

2015 m. sausio 10 d., šeštadienis Nr.2 (1438)

Įtakingiausia rajone politinė jėga – Darbo partijos skyrius – kaip ir kasmet, prieš Naujuosius susitiko šventiniame renginyje, kuriame kviečiami dalyvauti visi skyriaus nariai ir su poromis. Partiečiai susitinka kaip viena didelė šeima pasidžiaugti metų veiklos rezultatais neformalioje aplinkoje, pabendrauti, susipažinti su naujokais. Praėjusiais metais skyrių papildė nemažas būrys naujų narių, ir dabar aktyvių narių skaičius artėja prie 400. Tokiu narių skaičiumi gali pasigirti tik didžiųjų miestų skyriai. Be to, visi nariai yra aktyviai veikiantys, žino savo pareigas ir funkcijas bei jas vykdo, kai tuo tarpu kitos partijos tik prieš rinkimus susigriebia „medžioti“ į partinius sąrašus bent kiek įdomesnius asmenis, nors ir nieko bendro su tomis partijomis neturinčius. Tiesiog, kad, kaip madinga sakyti, pritrauktų rinkėjus.

Darbiečių maksimalūs kandidatų sąrašai seniai sudaryti, rinkimų laukiama su aiškia programa, tad gruodžio 29 d. susirinkusiems Švenčionėlių miesto kultūros centre simboliškai palydėti senųjų metų, beliko džiaugtis ir švęsti. Skyriaus pirmininko Vytauto Vigelio, svečių – Seimo nario, Darbo partijos rinkimų štabo vadovo Vytauto Gapšio, kultūros ministro Šarūno Biručio, Seimo nario Petro Čimbaro kalbose skambėjo tik šventiniai sveikinimai.

Sveikindamas didžiųjų švenčių proga partiečius ir jiems prijaučiančius asmenis, skyriaus pirmininkas Vytautas Vigelis palinkėjo visiems 2015-aisiais, labai atsakingais metais, išlikti tokiems pat darbingiems ir susitelkusiems, kokie buvo iki šiol. „Sėkmė ateina pas tuos, kurie tiki“, - sakė Vytautas Vigelis, linkėdamas sėkmės ir pasitikėjimo savimi darbiečių komandai, nuo kurios sprendimų didžiąja dalimi priklauso visų rajono projektų įgyvendinimas.

Šventę tęsė nuotaikingas ir labai didelis estrados grando Egidijaus Sipavičiaus ir grupės „Jingle Bells“, prisitačiusių Kalėdų Senelio anūkais, koncertas, taip uždegęs salę, kad solistas, išdainavęs populiariausias jaunystės dainas drauge su žiūrovais, negalėjo atsidžiaugti tokia daininga publika.

Smagiai švenčiančius darbiečius aplankė linksmas Kalėdų Senelis ir Snieguolė, apdovanoję visu pokštais ir žaidimais, sujungę į linksmąjį traukinuką.

Prieš ketverius metus Kalėdų Senelio pranašystė, kad Darbo partija laimės rinkimus, išsipildė tiksliai ir laiku. Remdamasis jau patikrinta metodika, Kalėdų Senelis ir vėl pranašauja pergalę.