Mes turime 140 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:498
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14497
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:61823
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Europrotų mūšius“ laimėjo „Darbiečiai“

2014 m. gruodžio 13 d. šeštadienis Nr. 94 (1432)

Vėlų rudenį trečiadieniais visą Lietuvą audrinę „Europrotų mūšiai“ baigėsi, kažkam atnešdami pergalę, o visiems dalyviams ir palaikymo komandoms – daug smagių akimirkų ir solidų įvairių sričių įdomybių bagažą.

Švenčionyse į šį protų lavinimo užsiėmimą buvo įsitraukę 6 įvairaus amžiaus žmonių komandos. Protų mūšių organizatorius rajone – Švenčionių miesto kultūrose centras, projekto „Kultūra atvira, tik ateik“ vadovė Jolanta Olechnovič. Jai talkino skaičiuojant balus rajono savivaldybės administracijos Kultūros, švietimo, jaunimo ir sporto skyriaus darbuotoja Inga Varnienė.

Rudens „Europrotų“ sezone vyko 4 žaidimo turnyrai. Pirmasis buvo surengtas Nalšios muziejuje, bet paaiškėjo, kad salė sunkiai talpina norinčius įdomiai praleisti laiką. Tada žaidėjams ir norintiems stebėti intelektualų turnyrą maloniai „Beržuvio“ restorano duris atvėrė Arvydas Zitikis. Jam žaidėjai ir organizatoriai labai dėkingi už jaukią aplinką ir svetingumą.

„Europrotų mūšius“ laimėjo „Darbiečiai“. Pagal taisykles komandų sudėtis galėjo šiek tiek kisti, bet turėjo išlikti po du nuolatinius žaidėjus. Ši komanda laimėjo ir trečiajame ture, kai lošė meras Vytautas Vigelis.