Mes turime 154 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:529
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14528
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:61854
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Rudenėlis dosnus buvo ir Vidutinei

2014 m. lapkričio 22 d. šeštadienis Nr. 88 (1426)

Smagią rudens šventę surengė Vidutinės filialo darbuotojai Marytė Degienė, Tomas Jurkuvėnas ir bibliotekininkė Teresa Krutkevič. Į kaimo klubą žmonių prigužėjo sausakimša. Juk smagu visiems kartu pabūti, nuotaikingos muzikos, dainų pasiklausyti, pasijuokti iš pokštų, pasidžiaugti geru derliumi, gražiai besitvarkančiais sodybų šeimininkais, darbščiais, dosniais ir draugiškais ūkininkais, pasidalinti įdomesniais receptais, paragauti organizatorių vaišių. Šįkart tai buvo kvapni žuvienė.

Grojo ir dainavo Vidutinės kapela „Viducinės kavalieriai“ (vadovas Tomas Jurkuvėnas). Atvyko ir svečių: Didžiasalio kapela „Šeimynėlė“ ir estradinė grupė „Bekaras“ (vadovė Valentina Sinkevič). Džiugu, kad šventėje apsilankė ir Strūnaičio seniūnijos seniūnė Rita Jastremskienė. Buvo įteiktos Padėkos už gražiausiai tvarkomas sodybas: 1-oji vieta skirta Oksanai ir Henrikui Pavliukevičiams, 2-oji – Gintautui Zenkevičiui, 3-ioji – Vytautui Jurkuvėnui.

Šventės metu vyko ir sportinės varžytuvės.

Daug įdomaus susirinkusieji sužinojo iš žolininkė Silvijos Gloden, bitininkės Romos Kadzevičienės, šiaudų pynėjos Janinos Pauliukevičienės.

Šventės dalyviai laimę išbandė ir loterijoje. Pagrindinis prizas – ėriukas – teko Astai Jastremskienei, triušis – Audriui Cesliavičiui, antis – Romutei Zenkevič. Loterijoje dar galima buvo laimėti bulvių, avižų, medaus, žirnių, riestainių, morkų, burokėlių ir daug kitų gerų dalykų.

Šventės rėmėjai: tarybos nariai Jolanta Olechnovič, Vytautas Bulka, Vladislav Kurilo, Vaclovas Gabrinovičius ir kiti.

„Švenčionių krašto“ inf.