Mes turime 335 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1451
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17652
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93682
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2014 m. spalio 8 d. trečiadienis Nr. 76 (1414)

Įkliuvusi vairuotoja siūlė kyšį

Šeštadienį Švenčionėliuose, Partizanų gatvėje, pareigūnams įkliuvo 48-erių metų Švenčionėlių miesto gyventoja, kuri vairavo automobilį neprisisegusi saugos diržo ir kalbėjo mobiliuoju telefonu. Moteris, siekdama išvengti administracinės atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą, Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio pareigūnams siūlė 100 litų kyšį.

Švenčionių rajono policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl papirkimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 227 str. 1 d.). Moteriai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

 

Pavogė automobilį

Rugsėjo 30 d. registruotas Kaltanėnų seniūnijos gyventojo G.R. protokolas-pareiškimas, kad grįžęs iš Vilniaus traukiniu nerado savo automobilio „Nissan Sunny“, kuris buvo paliktas stovėti prie Švenčionėlių geležinkelio stoties. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

 

Susidūrė motociklai

Spalio 4 d. registruotas pranešimas, kad važiuojant į Pabradę nuo Vilniaus, pasukus į kairę link Meškerinės, susidūrė du motociklai. Vienas žmogus nukentėjo. Vairuotojas L.P., gim. 1993 m., nesuvaldė motociklo KTM CL4 ir nukrito. Vairuotojas išvežtas GMP į Švenčionių ligoninę. L.P. surašytas ATP protokolas pagal LR ATPK 1241 str. 7 d.

 

Dingo mobilusis

Rugsėjo 29 d. registruotas Strūnaičio seniūnijos kaimo gyventojos D.L. protokolas-pareiškimas, kad iš namų neaiškiomis aplinkybėmis dingo mobilaus ryšio telefonas „Nokia Lumia 920 Black 32 GB“. Padarytas nuostolis apie 1089 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.

 

Smurtautojas uždarytas

Spalio 4 d. registruotas pranešimas, kad Svirkų sen. namuose neblaivus (2.49 prom.) sūnus A.U., gim. 1975 m., sumušė savo motiną. A.U. buvo uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

 

Apvogė butą

Spalio 5 d. registruotas Pabradės miesto gyventojos M.M. protokolas-pareiškimas, kad buvo įsibrauta į jos butą, iš kurio dingo dvi auksinės grandinėlės, trys žiedai. Padaryta žala apie 1000 (tūkstantis) litų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

 

Rastas miręs

Spalio 5 d. registruotas pranešimas, kad Pabradėje namuose mirė M.S., apžiūros metu išorinių smurto žymių nepastebėta. Lavonas nukreiptas į VT MT. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

 

Savaitės statistika

Nuo 2014-09-29 iki 2014-10-06 Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruoti tokie ypatingesni įvykiai ir nusikaltimai: 2 nusikaltimai žmogaus sveikatai, 1 turto sunaikinimas arba sugadinimas, 25 viešosios tvarkos pažeidimai ir 2 chuliganizmo atvejai. Per savaitę įvykdytos 5 vagystės, įvyko 2 eismo įvykiai, vieno iš jų metu sužalotas žmogus, 35 asmenys nubausti už KET pažeidimus, 87 asmenys nubausti už administracinius teisės pažeidimus, sulaikyti 4 neblaivūs vairuotojai, 4 kartus išvykta į šeimyninius ginčus, rasti 4 lavonai.

Parengta pagal Švenčionių r. PK inf.

 
Reklaminis skydelis