Mes turime 399 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2789
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18990
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95020
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Pildyk“ išdalins beveik 1300 prizų už 1,3 mln. litų

2014 m. liepos 16 d. trečiadienis Nr. 53 (1391)

„Pildyk“ vartotojai turėtų suklusti – šią vasarą pasipildę sąskaita bent 10 litų, jie galės dalyvauti įspūdingame „Pildyk“ vasaros žaidime. Jo laimėtojams paruoštas sandėlis prizų – jų yra beveik 1200, o bendra vertė siekia net 1,3 mln. litų. Dalyvavimas žaidime „Pildyk“ vartotojams nieko nekainuos, o prizus jie gaus tiesiog už naudojimąsi paslaugomis.

 

Didžiausias žaidimas

Kiekvieną vasarą savo vartotojams pasiūlanti įvairių pramogų – festivalių, koncertų, švenčių – šiemet paslauga „Pildyk“ surengė didžiausią savo istorijoje vasaros žaidimą su labai vertingais prizais. Pasipildžius sąskaita 10 litų galima laimėti kad ir televizorių už 4 tūkst. litų ar automobilį už beveik 100 tūkst. litų.

„Geriausios dovanos paprastai būna netikėtos ir vargti dėl jų nereikia. Dalyvauti mūsų žaidime vartotojai gali tiesiog pasipildę savo sąskaitą ir atsakę į gautą žinutę. Vieną dieną gautas skambutis apie laimėtą prizą bus smagus netikėtumas ir mūsų padėka už buvimą „Pildyk“ draugu“, – sakė Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Pasak jos, „Pildyk“ visada stengiasi vartotojams duoti daugiau ir ne pirmą kartą įteikia dovanų tiesiog už naudojimąsi paslaugomis. „Pildyk“ vasaros žaidimas rengiamas paslaugai švenčiant dešimtąjį gimtadienį. Per tuos metus „Pildyk“ draugų ratas išsiplėtė iki daugiau nei milijono Lietuvos žmonių, tad ir prizų jiems paruošėme daug“, – pasakojo D. Jonušienė.

Dalyvauti „Pildyk“ žaidime gali kiekvienas, pasipildęs savo ryšio paslaugų sąskaitą 10 litų ar didesne suma. Aktyvavus papildymą, vartotojams bus automatiškai atsiunčiama užklausa dėl dalyvavimo konkurse. Atsakius į ją nemokama SMS žinute su žodžiu TAIP, vartotojas taps žaidimo dalyviu. Prizų traukime dalyvaus kiekvienas sąskaitos papildymas, tad padidinti savo galimybes laimėti bus paprasta.

Didysis „Pildyk“ žaidimas vyks trimis etapais. Kiekvieno jo pabaigoje burtų keliu bus ištraukti ir paskelbiami prizų laimėtojai. Neapdovanoti žaidimo dalyviai bus automatiškai perkeliami į kitą etapą ir galės laimėti dar vertingesnius prizus.

 

Per tūkstantį prizų

Vasaros žaidimo dalyviams „Pildyk“ paruošė beveik 1300 prizų, kurių bendra vertė siekia beveik 1,3 mln. litų. Patekę tarp laimingųjų, „Pildyk“ vartotojai pagal savo pomėgius galės pasirinkti vieną iš dviejų jiems siūlomų dovanų, tad patenkinti liks ir jauni, ir vyresni „Pildyk“ draugai.

Pirmajame žaidimo etape dalyviai galės laimėti stilingus „Xquisit“ garsiakalbius, universalius įkroviklius bei puikios kokybės ausines, taip pat „Sony“ išmaniąsias apyrankes, išskirtinio dizaino „Beats“ ausines, akį traukiančias ilgalentes ar išmaniuosius telefonus „LG L90“.

Antrajame etape „Pildyk“ vartotojams paruošė išmaniuosius telefonus „Samsung S 5“, planšetinius kompiuterius „Samsung Tab S“ bei „Samsung Tab 4“, naujos kartos žaidimus „PlayStation PS4“, madingus miesto dviračius „Bobbin Shopper“, išmaniuosius „Panasonic“ televizorius bei „Lumix GM1“ fotoaparatus.

Trečiajame, finaliniame, žaidimo etape dalyvių lauks pagrindinis prizas – automobilis VW „Beetle“. Tai yra pirmasis toks atnaujinto modelio automobilis Lietuvoje. Jis išsiskiria savo ypatingu dizainu ir moderniausia įranga. Šio „Pildyk“ prizo vertė – beveik 100 000 litų.

Didysis „Pildyk“ žaidimas vyksta nuo šių metų birželio 30 d. iki rugpjūčio 10 d. Su prizų laimėtojais „Pildyk“ atstovai susisieks asmeniškai.

Daugiau apie „Pildyk“ žaidimą, jo prizus ir sąlygas galima sužinoti apsilankius interneto svetainėje http://pildykzaidimas.lt/ arba artimiausiame „Tele2“ klientų aptarnavimo salone.

 
Reklaminis skydelis