Mes turime 399 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5197
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21398
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:97428
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Judesys tikrai pagauna...

2014 m. liepos 2 d. trečiadienis Nr. 49 (1387)

Judesys tikrai pagauna... Ir žiūrovus, ir, be abejonės, šokėjus. Tradiciškai kasmet rengiamame choreografės Renatos Grigianecienės šiuolaikinio šokio koncerte „Judesio pagauti“ šokėjų vis daugiau ir daugiau. Štai ir šiemet Švenčionėlių kultūros centro scenoje pasirodė visos R.Grigianecienės vadovaujamos grupės bei duetai. Ir lyriški, ir komiški, ir drastiškai energingi šokiai, kupini sudėtingų, bet meistriškai atliekamų sudėtingais gimnastikos elementais paįvairintų kompozicijų. Tad pilnutėlė žiūrovų salė gera muzika ir meistriškai atliekamomis šiuolaikinio šokio choreografinėmis kompozicijomis mėgautis galėjo bene porą valandų. Juolab, kad pabaigai žiūrovų laukė ir staigmena – miuziklas „Romeo ir Džiuljeta“ (režisierė Daiva Pošiūnienė, choregrafė R.Grigianecienė).

Ir viskas buvo puikiai apgalvota: skoningai lauko gėlėmis papuošta scena, kiekvienam šokiui parinkti atitinkami drabužiai – gražiu reginiu mėgavosi žiūrovai, o ir patys šokėjai atrodė tiesiog gyvenantys šokiu kuriamame paveiksle.

Miuziklas taip pat jau ne pirmas bendras režisierės D.Pošiūnienės ir choreografės R.Grigianecienės darbas. Pernai jųdviejų su Švenčionėlių Mindaugo gimnazijos gimnazistais „Eglė žalčių karalienė“ pastatymas taip pat sulaukė ir vietos žiūrovų dėmesio, ir pripažinimo svečiuose. Puikiai pavykusio miuziklo „Romeo ir Džiuljeta“ neabejotinai taip pat laukia sėkmė.

Irena POŽĖLIENĖ

 
Reklaminis skydelis