Mes turime 339 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1449
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17650
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93680
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Tradicinis vaikų globos namų kartingų turnyras signataro E.Bičkausko taurei laimėti

2014 m. birželio 21 d. šeštadienis Nr. 47 (1385)

Vasaros pradžia – pramogų ir turnyrų metas. Jau šeštąjį kartą Vilniaus „Plytinės kartodrome“ rinkosi vaikai bei jaunuoliai iš įvairiausių vaikų globos namų, esančių visoje Lietuvoje. Jie dalyvavo kartingo turnyre signataro Egidijaus Bičkausko įsteigtai taurei laimėti.

33 skirtingo amžiaus mergaitės ir berniukai rungėsi azartiškose lenktynėse, o jų palaikymo komandos taip pat stengėsi kaip įmanydamos, nes buvo įsteigti ir specialūs prizai sirgaliams.

Vaikus sveikino signataras Egidijus Bičkauskas, Vaiko teisių apsaugos kontrolierė Edita Žiobienė ir naujai įsteigtos kartingų asociacijos prezidentė Asta Jonušienė. Kalbėjusieji vaikams palinkėjo gerų startų, puikių emocijų ir, žinoma, puikių rezultatų.

„Laikykite stipriai vairus, atidžiai stebėkite priešininkus ir situaciją trasoje, giliai viduje tikėkite savo pergale, tuomet ir prizai bus jūsų“, – vaikams linkėjo Asta Jonušienė.

Šventės dalyvius per atidarymo ceremoniją sveikino ir Lietuvos raitosios policijos kuopa bei Lietuvos teisėsaugininkų motociklininkų klubas „Warriors“. Baikeriai buvo sutikti garsiais vaikų aplodismentais, o Raitosios policijos elegantiškas žirgų pasirodymas labai sudomino vaikus. Po pasirodymo jie galėjo patys pabandyti užsėsti ant žirgų ir baikerių transporto priemonių.

Švenčionėlių socialinių paslaugų centro Vaikų globos namams atstovavo Andrius Gronskas ir palaikymo komanda.

Prieš varžybų finalą pasivaišinę kareiviška koše ir atsigaivinę „Iceco“ ledais, aplodismentais sutikome scenoje pasirodžiusį dainininką Anatolijų. Pasilinksminę bei sudalyvavę „Laimingos kalendorinės dienos“ loterijoje, stebėjome finalinius važiavimus. Nors prizų ir nelaimėjome, tačiau turiningai praleistas laikas, įgyta patirtis išliks iki sekančių metų turnyro.

Nadežda SPIRIDONOVIENĖ

 
Reklaminis skydelis