Mes turime 379 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4940
mod_vvisit_counterŠią savaitę:21141
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:97171
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Dovana senjorams – bendravimas patogiau ir pigiau

2014 m. balandžio 30 d. trečiadienis Nr. 32 (1370)

Pavasarį skubame pasveikinti draugus ir artimuosius – jei ne asmeniškai, tai skambučiu ar SMS žinute. Dar smagiau, kai tai galime daryti patogiai ir nesirūpindami dėl ryšio sąskaitų. Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ paruošė pavasarišką pasiūlymą senjorams. Naujas „Alcatel“ telefono modelis kartu su planu dabar kainuoja dar pigiau, taigi bendrauti bus galima patogiau ir nepermokant už ryšio paslaugas. Ketinantiems įsigyti naują telefoną „Alcatel 20.00“ tai bus geras pasirinkimas. Naujas modelis jau sulaukė palankių senjorų vertinimų. Iki šiol jie dažniausiai rinkosi Lietuvoje labai populiarų buvusį „Huawei G 5000“, o naujas „Alcatel 20.00“ bus dar geresnis pirkinys.

 

Visas komplektas – už mažą kainą

Naudojantis mobiliuoju ryšiu, senjorams svarbūs du dalykai: patogus telefonas ir geras mobiliojo ryšio paslaugų planas. Žinodama klientų poreikius, „Tele2“ senjorams paruošė pasiūlymą, kuriame kainos ir kokybės santykis yra ypač geras.

„Atvykdami į „Tele2“ salonus, vyresnio amžiaus klientai paprastai nori pigaus mokėjimo plano su aiškiu minučių ir SMS kiekiu, o bendravimui renkasi patogų ir paprastai valdomą telefoną. Kad šiuos poreikius būtų paprasčiau suderinti, paruošėme dar geresnį pasiūlymą, kuris patiks daugeliui senjorų“, – sakė Daiva Matukienė, „Tele2“ prekės ženklo vadovė.

„Tele2“ pasiūlymas vos už 12 litų per mėnesį ir 1 lito pradinę įmoką suteikia 200 pokalbių minučių, 10 000 SMS žinučių ir telefoną „Alcatel 20.00“. Pasirašę terminuotą sutartį, senjorai net dvejus metus galės bendrauti nesijaudindami dėl ryšio sąskaitos.

 

Patogus telefonas senjorams

„Alcatel 20.00“ išsiskiria elegantišku dizainu, galima rinktis iš dviejų spalvų – juodos ir baltos. Didžiausias telefono privalumas – patogus valdymas, pritaikytas senjorams. Mobilusis atrakinamas šoninio mygtuko pastūmimu, platūs, apšviesti mygtukai ir aiškiai matomi skaičiai leidžia lengvai surinkti reikiamą telefono numerį. Telefono ekranas yra didelis, ryškus, spalvotas ir aukštos raiškos, jame galima pasirinkti ypač didelius šriftus, taip pat yra balsu įgarsintos mygtukų reikšmės, kurios padeda prasčiau matantiems žmonėms. Naujame „Alcatel“ modelyje yra įmontuotas dvigubas mikrofonas ir garsiakalbis. Tai užtikrins garso kokybę, pašnekovai galės gerai vienas kitą girdėti. Ypač svarbi funkcija – SOS mygtukas, kuris padės jaustis saugiau. Senjorų patogumui telefone taip pat įdiegtas radijas ir LED žibintuvėlis, įsijungiantis atskiru mygtuku – greita ir patogu. Nereikės jaudintis ir dėl telefono baterijos veikimo. „Alcatel 20.00“ turi specialų pastatomą įkroviklį, kuris baterijos veikimą prailgins 7 valandomis. Tad nereikės jaudintis, kad telefonas išsikraus, kai jo labiausiai reikia.

Apie šį bei visus kitus „Tele2“ pasiūlymus galima sužinoti artimiausiame bendrovės salone arba nemokamu trumpuoju informacijos numeriu 117.

 
Reklaminis skydelis