Mes turime 294 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2700
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12887
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88917
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Balandžio 28-oji – Tarptautinė darbe žuvusiųjų ir sužalotųjų atminties diena bei Pasaulinė darbuotojų saugos ir sveikatos diena

2014 m. balandžio 16 d. trečiadienis Nr. 29 (1367)

Balandžio 24 d. 10 val. Švenčionių rajono savivaldybėssalėje (210 kab.) rengiamas Pasaulinės darbuotojų saugos ir sveikatos dienos konsultacinis seminaras minėjimas - Valstybinės darbo inspekcijos Pavasario konsultacijų diena. Konsultaciniame seminare dalyvaus LR Valstybinės darbo inspekcijos Vilniaus teritorinio  skyriaus vedėjo pavaduotojas Jonas Survila ir vyriausioji darbo inspektorė Kristina Verikovskienė.

Pagrindinės seminaro temos:

1. Darbuotojų saugos būklės ir darbo vietų atitikties darbuotojų saugos ir sveikatos norminių teisės aktų reikalavimams deklaravimas. Naujausi teisės aktų pakeitimai DSS srityje.

2. Darbo teisės aktualijos ir naujovės.

Kviečiami dalyvauti Švenčionių rajono įmonių vadovai, profesinių sąjungų vadovai, darbdaviui atstovaujantys ar jų įgalioti asmenys, įmonių darbuotojų atstovai, saugos ir sveikatos komitetų nariuai, darbuotojų atstovai saugai ir sveikatai, darbuotojų saugos ir sveikatos tarnybų specialistai bei visi, aktyviai dalyvaujantys saugios ir sveikos darbo aplinkos kūrimo procese.

Švenčionių rajono savivaldybės afministracija

 
Reklaminis skydelis